Timisoara

Clinica Urologica Tim

Clinica Urologica Tim

Detalii clinica

Adresa
Timisoara, Strada Ana Lugojana, nr. 7
Categorie
Clinici / Spitale
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
4967

Voteaza & Distribuie

Prezentare clinica

Clinica Urologica Tim din Timisoara

Clinica Urologica Tim din Timisoara a reusit sa dezvolte un sistem medical modern in specialitatea UROLOGIE, ANDROLOGIE, SEXOLOGIE ce vine in intampinarea nevoilor pacientului. Clinica Urologica Tim a fost inaugurata in primavara anului 2003. Este o investitie privata, realizata cu scopul de a oferi servicii medicale de calitate la standarde europene intr-un spatiu modern adecvat activitatilor medicale, dotat cu cea mai performanta tehnologie medicala de pe piata in momentul actual.

Investitiile in aparatura medicala moderna si performanta, largirea constanta a ariei de acoperire a serviciilor medicale, sunt destinate sa satisfaca din toate punctele de vedere pacientii care apeleaza la serviciile medicale oferite de noi. Cooptarea unei echipe de medici competenti si recunoscuti, cat si prezenta unui personal auxiliar bine pregatit sunt menite sa consolideaza locul ocupat de Clinica Urologica Tim pe piata de profil din Romania.
Misiunea centrului medical este imbunatatirea continua si mentinerea la un standard ridicat a starii de sanatate a populatiei prin oferirea unor servicii de calitate, toate acestea pentru a raspunde cat mai bine cerintelor si nevoilor actuale.

Atunci cand este vorba despre sanatate, fie ca avem nevoie doar de un sfat sau avem nevoie de un serviciu medical performant, un medic sau o clinica medicala, cu totii ne dorim ceea ce este cel mai bun. Plecand de la aceste ganduri a fost conceputa Clinica Urologica Tim. A fost gandita pentru ceea ce ne-am fi dorit noi sa gasim intr-o institutie medicala de elita, iar drumul pina la noi este simplu.

Reprezinta prima clinica medicala care a introdus tehnologia laser in urologie – in Timisoara, efectuand primele operatii cu laser pentru adenomul de prostata din vestul tarii. Clinica Urologica Tim si-a asumat o misiune nu dintre cele mai usoare, dar cu siguranta una dintre cele mai nobile si mai frumoase: sa ingrijeasca pancentii, punandu-le la dispozitie servicii medicale de cea mai inalta calitate.

Orar clinica

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Filtre clinica

Tip: Privat
Specialitatea: Urologie
Localitate: Timisoara
Zone din Timisoara: Braytim