Timisoara

Concert Dragos Moldovan

Concert caritabil acustic cu Dragos Moldovan

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1579

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dragos Moldovan este elev la liceul de muzica Ion Vidu din Timisoara si va canta pentru a obtine fonduri pentru operatia, in strainatate, a Carinei Udriste: eleva de exceptie la Liceul Ion Vidu, diagnosticata recent cu chist cranian.

LIVE: Concert caritabil acustic cu DRAGOS MOLDOVAN: duminica 21 feb, ora 19.00


De mica viseaza sa ajunga instrumentist intr-o orchestra pe marile scene ale muzicii. In cei 17 ani a adunat experiente care i-au imbogatit sufletul si i-au dat aripi. A participat, ca flautist, la numeroase concerte din tara si din strainatate, la olimipiade nationale, a voluntariat, pentru ca si-a dat seama ca doar prin educatie si munca poate ajunge acolo unde viseaza.

Carina a fost mereu si un sprijin pentru mama si fratele ei mai mic, George. Ea nu a obosit, poate darui si mai mult, poate munci si mai mult, insa are nevoie de timp in viata ei.

In 2015 a fost diagnosticata cu epilepsie de lob temporal cauzat de un chist pe lobul temporal stang. Acum are nevoie de o interventie chirurgicala pentru ca acest chist care creste rapid ii presează creierul si ii provoaca crize epileptice atipice. Operatia poate fi efectuata de neurochirurgul Domenico D'Avella la Clinica Ospedale di Neurologia Padova din Italia – unde Carina este asteptata in luna martie, si costa 25,000EUR, suma pe care mama ei, singura, nu poate sa o stranga.

Noi toti putem contribui cu idei, cu ganduri bune si cu fapte in incercarea de a ajuta. De dragul ei organizam concerte, expozitii, ateliere, transmitand astfel ca impreuna putem strange banii necesari operatiei.

Carina poate sa mearga mai departe! Dare are nevoie de ajutorul nostru!

Donatii se pot face in conturile deschise de mama Carinei, Adriana Sandor –

In lei: RO16BRDE360SV54044913600
In euro: RO28FNNB003503035950EU01