Timisoara

Conferinta „Clasa pregatitoare – intrebari şi raspunsuri”, sustinuta de Andrada Sorca

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Vizualizari
665

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 28 februarie 201718:00-20:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Centrul de Asistență Socială și Cercetare a Interacțiunii Copil-Parinte (CASCICOP) în parteneriat cu Departamentul de Asistență Socială, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, vă invită la conferinţa „Clasa pregătitoare – întrebări şi răspunsuri” (ediția a III-a), susținută de Andrada Sorca (profesor învățământ primar).

Introducerea clasei pregătitoare în învăţământul primar obligatoriu a generat o mulţime de întrebări în rândul părinţilor si a cadrelor didactice, întrebări care (în cel mai bun caz) greu şi-au găsit răspunsul.

Scopul conferinţei este de a oferi răspunsuri celor mai frecvente întrebări despre clasa pregătitoare. Cum putem să ne pregătim mai bine pentru această etapă tranzitorie, de la grădiniță la școală.

Evenimentul va fi strucurat în două parti: în prima parte se va pune accent pe modul de funcţionare a clasei pregătitoare (din perspectivă teoretică şi practică), iar partea a doua va fi una interactivă, bazându-se pe un dialog între părinţi şi invitata noastră.

Pentru înscriere vă rugam accesati link-ul de mai jos:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_rRBLVUfwLwmjv1lgmHaH8Ui4zjZ81aGeELuoyOhlOUCPgw/viewform?c=0&w=1

Locurile sunt limitate!

Detalii: www.facebook.com/academia.mamicilor
Persoana de contact: Alina HOTEA
Tel. 0773.789958
E-mail: academia.mamicilor@yahoo.com

Data: 28.02.2016
Orele: 18.00-20.00
Locaţie: Universitatea de Vest din Timisoara, bul Vasile Parvan, nr. 4, amfiteatrul A01.
Eveniment GRATUIT

Andrada Sorca - prof. învăţământ primar, cu o vechime de 8 ani în învăţământul de stat şi privat din România şi Germania, este absolventa facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, domeniul Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar şi implicată în numeroase proiecte de educaţie şi dezvoltare personală. Este formator recunoscut CNFPA, membru fondator Initiativa in Educatie si organizator de evenimente educationale. De asemenea, a urmat un curs de formare în predarea la clasa pregătitoare şi vă va împărtaşi din experienţa cadrului didactic.