Timisoara

Conferinta internationala „Comunicare profesionala si traductologie”

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
1289

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 26 martie 2015 - Vineri 27 martie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Conferința internațională „Comunicare profesională și traductologie”

Departamentul de Comunicare și Limbi Străine din cadrul Universității Politehnica Timișoara organizează, în perioada 26-27 martie a.c., cea de a 9-a ediție a conferinței internaționale Comunicare profesională și traductologie. Tema acestei ediții este Limbaj și comunicare în era digitală.

Și-au confirmat participarea la acest eveniment de marcă, susținut de Academia Oamenilor de Știință, Fundația Politehnica, editurile Politehnica, De Guyter și Tritonic și de sponsori din comunitatea locală, peste 140 de participanți din 27 de țări ale lumii.

Sesiunea plenară din 26 martie va fi transmisă live, pe Internet, în intervalul 9:00 - 11:30. Pe lângă prezentarea lucrărilor în sesiuni tematice în cele 4 limbi de lucru ale conferinței (engleză, franceză, germană și română), conferința mai prilejuiește două workshop-uri, unul privind traducerea asistată de calculator, cu instrumente digitale open source, respectiv unul dedicat cursurilor de limbă străină și comunicare în spațiul virtual. De asemenea, în cadrul conferinței participanții sunt invitați la o masă rotundă privind editarea de carte și reviste în era digitală, precum și la prezentări de carte profesională.

Programul complet al manifestării și informații suplimentare se găsesc pe pagina Departamentului de Comunicare și Limbi Străine sau pe pagina de Facebook a conferinței.