Timisoara

Copil atacat de caine, din neglijenta stapanilor, in Satul Albina

Detalii

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
6034

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sambata, 27 mai 2017, in jurul orei 18:00, in satul Albina s-a intamplat un incident nefericit, in care a fost implicat un copil de 8 ani si un caine de talie mare nesupravegheat, scapat din curte de catre stapani.

Copilul (Dominic Cioriciu) se afla pe strada Barnar in fata casei impreuna cu un alt baiat in varsta de 8 ani, la joaca, cand de la o casa aflata pe o strada invecinata a aparut cainele unui vecin, care s-a indreptat spre copii in viteza. Cei doi au zarit cainele, dar doar unul dintre copii a reusit sa fuga in curte si sa alerteze adultii.

Din pacate Dominic a apucat doar sa se ghemuiasca si sa-si duca mainile la fata, cand a fost atacat brutal de catre caine, care l-a muscat de cap si de bratul stang.

In scurt timp a aparut stapanul cainelui care a reusit sa intrerupa atacul patrupedului si sa impiedice o tragedie in ultimul moment.

Parintii copilului atacat au sunat la 112, iar la fata locului s-a deplasat o ambulanta, a carei echipaj i-a acordat primele ingrijiri micutului aflat in stare de soc.

Echipajul medical a solicitat o alta ambulanta, care la scurt timp dupa ce a ajuns la fata locului a preluat copilul si l-a dus la Spitalul de Urgenta pentru copii Louis Turcanu din Timisoara pentru investigatii amanuntite.

La ora 21:00 Dominic se afla inca la spital, asteptand rezultatul investigatiilor.

La locul incidentului s-a deplasat si un echipaj al politiei, care a luat decalaratii martorilor, iar in functie de verdictul dat de doctori si numarul zilelor de ingrijire, va fi incadrata fapta.

La nivel de barfa, vecinii spun ca stapanii nu sunt la prima isprava. In urma cu 2 ani, o batrana a fost atacata de acelasi caine lasat nesupravegheat pe strada si in urma procesului pe care femeia vatamata l-a intentat acestora, ei au scapat nepedepsiti.

Ramane de vazut daca in cazul lui Dominic Cioriciu stapanii vor fi trasi la raspundere, deoarece ei sunt singurii raspunzatori de cele intamplate.