Timisoara

Corina Ozon - „Amantii 3.0”

Corina Ozon acasă, la Timișoara cu o carte nouă - „Amanții 3.0” și cu parfumuri inspirate de personajele cărților

Detalii lansare de carte

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
659

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 11 martie 201618:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Corina Ozon revine acasă, la Timișoara. Cu o carte nouă - „Amanții 3.0” și cu parfumuri inspirate de personajele cărților

Vineri, 11 martie, ora 18, la Cafe D’Arc (Piata Unirii nr 5), timișorenii sunt așteptați la o nouă întâlnire cu autoarea, originară din Timișoara, Corina Ozon, care vine cu ultimul volum din trilogia „Amanții” (editura Herg Benet).
După „Zilele amanților”și „Nopțile amanților”, urmează „Amanții 3.0”, care se bucură de același succes ca și primele două volume. Cărțile se află în topul vânzărilor de carte care au inspirat o colecție de rochii, apoi una de pijamale și, de curând, o gamă de parfumuri cu numele personajelor „Cati” și „Mircea”, produse de Marcman.
În deschiderea evenimentului va cânta Bogdan Racz (Sonatic). Vor vorbi despre cărțile autoarei scriitoarea Lavinia Călina și jurnalista Noemi Varga. Va avea loc și o paradă de bijuterii Soutache by Alina Emandi. Vor putea fi achiziționate cărți cu autograf, precum și parfumuri. Evenimentul va fi transmis în direct pe AltRadio (altradio.tm.ro).
Corina Ozon a debutat în octombrie 2014 cu volumul „Zilele amanţilor”, care a cucerit topurile de vânzări de carte, fiind clasată pe locul doi în topul cititorilor de roman pe 2014. A pornit de la postări pe blog și a devenit populară prin Facebook. A continuat în luna mai 2015 cu „Nopţile amanţilor”, care a înregistrat acelaşi succes de piaţă. La cererea cititorilor a venit volumul trei, „Amanţii 3.0”, lansat în noiembrie 2015 și devenit de asemenea bestseller. Cărţile Corinei Ozon, apărute la editura Herg Benet, sunt apreciate pentru realismul şi limbajul direct fiind clasificate la categoria bestseller. Corina Ozon, născută în Timişoara, fost jurnalist de investigaţii timp de 12 ani, lucrează în PR la Imprimeria Naţională şi locuieşte la Bucureşti. În luna iunie 2015, a lansat la Sibiu primele două volume, la Welt Kultur, sibienii devenind rapid fanii scrierilor sale. Campania de promovare a cărților a primit distincția „Silver Award for Excellence” la Gala „PR Award 2015”.

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta