Timisoara

Craciun si cadouri la FasTracKids

Craciun si cadouri la FasTracKids

Detalii

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
567

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru că, nu-i aşa, se apropie zilele magince ale Crăciunului, ale cadourilor, FasTracKids Timişoara a hotărât ca, anul acesta, să ofere nişte daruri deosebite copiilor şi părinţilor deopotrivă. La final de 2013, FasTracKids premiază educaţia şi oferă cadou părinţilor care au copii înscrişi la FasTracKids un abonament de o lună pentru prietenii şi rudele lor. Astfel, 100 de copii se vor bucura de unul dintre programele FasTracKids destinate copiilor cu vârste între 6 luni şi 8 ani.

Această iniţiativă vine ca un semn de recunoştinţă al instructorilor FTK care s-au bucurat, în acest an, de implicarea deosebită atât a copiilor, cât şi a părinţilor, la toate programele derulate de centrul educaţional. Cu toţii au participat şi s-au bucurat atât de programele speciale destinate copiilor, cât şi de sesiunile de training pentru părinţi sau de activităţile comune, cum ar fi cele organizate la Grădina Zoologică, în Parcul Copiilor sau la Clubul Diverta. Unul dintre cele mai frumoase momente ale sfârşitului de an a fost împodobirea bradului FasTracKids cu mesaje pozitive şi gânduri bune adresate de părinţi copiilor.

Totodată, prin activităţile derulate în timpul anului şcolar 2012 – 2013, FasTracKids a obţinut rezultate foarte bune în ceea ce priveşte pregătirea copiilor pentru viaţă, promovarea nevoii de educaţie complementară pentru copii, stimularea inteligenţei emoţionale, formarea cadrelor didactice din grădiniţe şi şcoli, îmbunătăţirea relaţiei părinte-copil.