Timisoara

Cum se face publicitate online de calitate prin intermediul site-urilor?

Cum se face publicitate online de calitate prin intermediul site-urilor?

In urma discutiei cu un prieten am ajuns la concluzia ca lumea nu prea intelege ce inseamna o promovare de calitate in online prin intermediul siteurilor.
Ar fi o intrebare care ar trebui sa ti-o adresezi: de ce sa-ti faci publicitate online?
Raspuns: NU AI MOTIVE! asta in cazul in care vinzi seminte prajite la stadion cand este meci de fotbal. Cumparatorii nu o sa caute pe internet de unde sa-si cumpere seminte prajite avand in vedere ca se stie ca sunt micii comercianti ilegali cu semintele la intrarea in stadion.
Dar daca segmentul de piata la care te adresezi este de la mediu in sus?
Raspuns: AI TOATE MOTIVELE! asta in cazul in care ajungi la concluzia ca acest segment nu-l prinzi cu ziare, reviste si alte chestii tiparite.
Eu sunt sigur ca acesti posibili clienti au acces la internet si cand vor ceva o sa caute in online, iar din lipsa de timp comparatia intre ofertele firmelor o sa o realizeze din spatele computerului, iar cand vor merge sa cumpere ce vor (asta in cazul in care nu cumpara online) o sa stie direct unde sa mearga.
Si uite asa ajungem la intrebarea Cum se face publicitate online de calitate prin intermediul site-urilor?
Raspuns: NU PRIN INTERMEDIUL BANNERELOR! au rata de click foarte mica!
Ce inseamna asta? Ca nu o sa ai rezultate! In plus dupa ce opresti campania de promovare cu banner in online nu ramane nimic in urma dupa care sa fi gasit in cautari pe motoarele de cautare!
Pai si atunci cum sa faci? Alege varianta de articole optimizate, in care sa pui si cate un link ancora spre site-ul tau dupa combinatia de cuvinte, dupa care vrei sa fi gasit in motoarele de cautare cu site-ul personal!
Daca se vor lamuriri suplimentare astept cu interes sa ti le ofer! Posibil bonus, ca doar vei fi clientul meu!

Cu stima,
Peter Bahuczki.

Adaugat
acum 7 ani si 1 luna
Raspunsuri
0
Vizualizari
2149

Raspunsul tau

Va rugam sa introduceti literele din imaginea de mai sus.
Caracterele nu sunt sensibile la majuscule.