Timisoara

Cupa Liceelor la baschet feminin se decerneaza la Timisoara

Directorul sportiv Rosenblum nu-l ajuta pe managerul sportiv Rosenblum

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 7 ani si 6 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
654

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Dupa ce a parcurs etapa locala, judeteana si apoi cea zonala, Cupa Liceelor la baschet feminin programeaza la sfarsitul saptamanii faza finala, competitia urmand a se desfasura chiar la Timisoara.
Opt echipe si-au castigat dreptul de a evoua la turneul final, insa din pacate reprezentantele urbei de pe Bega nu au obtinut calificarea. Astfel, lupta pentru marele trofeu se va da intre Liceul cu Program Sportiv Iasi, Colegiul National "Alexandru Ioan Cuza" Galati, Colegiul National "Carol I" Craiova, Liceul Pedagogic "Dimitrie Tichindeal" Arad, Liceului Teoretic "Alexandru Ioan Cuza" Alexandria, Liceului "Alexandru Papiu Ilarian" Dej, Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia si Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Bucuresti.
Competitia va debuta vineri si se va incheia duminica. Meciurile se vor desfasura in sala de sport a Colegiului Tehnic "Henri Coanda" si Sala Clubului Sportiv Scolar Bega. Ordinea partidelor va fi stabilita la sedinta tehnica ce va avea loc joi seara.
Cupa Liceelor este o intrecere organizata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Ministerul Administratiei si Internelor, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, in parteneriat cu Directia pentru Sport a Judetului Timis si Inspectoratul Scolar Timis.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro