Timisoara

Cupa Timişoara, o competitie a gratiei şi a frumusetii gimnasticii ritmice

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 7 ani si 4 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
530

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Graţie şi artă pe metru pătrat. Timişoara revine pe harta oraşelor care găzduiesc competiţii de gimnastică ritmică. În vederea participării la CN Şcolare care se vor desfăşura în perioada 24-26.05.2013 la Bistriţa, profesoarele Monica Wurtz şi Alexandrina Târţan - catedra de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Şcolar nr. 1 Timişoara, cu sprijinul D.J.S.T. Timiş şi al Consiliului Judeţean Timiş, au organizat competiţia sportivă Cupa Timişoara la gimnastică ritmică.
După o pauză îndelungată, în care Timişoara, nu a mai organizat competiţii sportive la această disciplină, fetele de la Cluburile Sportive Şcolare din Timişoara şi Reşiţa s-au întrecut la mai multe categorii: mica gimnastă, categoria a IV-a, a III-a, a II-a şi senioare - la individual şi la obiecte.
S-au evidenţiat câştigând categoria la individual: ansamblul CSS nr. 1 Timişoara, şi Fetea Maria - CSS 1 Timişoara, la mica gimnastă; Cristescu Nensi - CSS 1 Timişoara, Popa Silvia - CSS Reşiţa şi Vancea Raluca - CSS 1 Timişoara, la categoria a IV-a. La categoria a III-a s-a impus Vasiloiu Iulia - CSS 1 Timişoara, urmată de Dumitruc Alina şi Poenariu Sara - CSS Reşiţa, iar întrecerea sportivelor de la categoria a II-a, a revenit reşiţencelor Gherman Andreea şi Gherman Andrada, a treia s-a clasat timişoreanca Ion Andreea. Cea mai bună senioare a fost Ungureanu Raluca de la CSS Reşiţa.
"Noi ne-am atins obiectivul prin organizarea acestei competiţii. Am verificat potenţialul fetelor în cadrul unui concurs oficial şi ne bucurăm că alături de noi a fost şi clubul din Reşiţa. Suntem mulţumiţi de cum a decurs totul, acum nu ne rămâne decât să muncim şi mai mult. Urmează naţionalele, ne dorim prezenţe constante în primele 6 locuri şi sperăm mai mult la o medalie cu ansamblul la mica gimnastă. Există entuziam şi dorinţă, acum va urma adevăratul test. De la anul sper să facem o ediţie mai mare a Cupei Timişoara şi să vină cluburi din toată ţara", ne-a spus profesoara Monica Wurtz, care a mulţumit tuturor celor implicaţi în organizarea turneului, dar şi CSS Bega pentru găzduire.