Timisoara

Curs de puericultura pentru viitorii parinti

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 2 luni si 4 zile
Vizualizari
2621

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 3 august 201910:00-13:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Ai intrat pe tărâmul magic al vieții de părinte dar sunt atâtea necunoscute pe această cale nouă!

Sarcina, nașterea și perioada imediat următoare sunt etape unice în viața unui cuplu. Dacă eșți viitor părinte sau ai deja acasă un puiuț, cu siguranță că ai o groază de întrebări și nedumeriri despre cum poți avea grijă de bebelușul tău, care sosește în viața ta fără "manual de instrucțiuni".

În data de 3 august, de la ora 10:00 la 13:00, Nașteri cu Suflet organizează un curs de bază în ceea ce privește îngrijirea bebelușului.

Acest curs te va ajuta să acoperi marile necunoscute înainte de sosirea noului membru al familiei și să găseșți răspuns la întrebările esențiale pe care le are orice viitor părinte:

- ce nevoi are bebelușul?
- cum îi fac băița?
- cum îl îngrijesc?
- ce facem în caz de colici?
- care este rolul tatălui în îngrijirea bebelușului?
- și multe, multe alte întrebări

Alina Bârcă, doula, educator prenatal Lamaze în formare, educator Spinning Babies și mama a trei copii va fi alături de tine pentru a desluși împreună necunoscutele legate de Marea Întâlnire pentru care te pregăteșți cu atâta emoție.

În urma acestui curs viitorii tati vor primi ATESTATUL DE PUERICULTURĂ necesar la obținerea celor 10 zile suplimentare de concediu în prima luna de viață a bebelușului, conform Legii 210/1999, art. 4, alin 1.

Taxa de participare la curs este de 150 RON, viitorul tată participând GRATUIT. Numărul de locuri este LIMITAT așadar grăbeste-te să te înscrii completând formularul de mai jos:

http://bit.ly/2XPzmvK

Taxa de participare la curs se poate achita prin transfer bancar la:

- Beneficiar: SC Luna Theia SRL
- cont ING: RO 67INGB0000999909007610
- detalii plata: Curs puericultura .

Cu 2 zile înainte de curs te vom contacta pentru a primi confirmarea participării la curs și datele personale necesare completării atestatului de puericultură.

Adresa locației este str. General Henri Berthelot nr. 1 et. 2 ap. 5, interfon 5. Locația este chiar vis a vis de Consulatul German/Palatul Flavia.