Timisoara

Curs de receptioner in industria hoteliera

Detalii

Telefon
0256220357, 0726220357
Web
http://www.scoalademeserii.ro/
Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Hotel Timisoara
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Apartine de
Scoala Eurotraining
Vizualizari
1858

Voteaza & Distribuie

Descriere

Curs de recepționer - în industria hotelieră

Pentru cursul de recepționer, distribuția orelor de curs este următoarea: 40 ore teorie, 80 ore practică, 4 ore/zi – total 120 ore; durată curs: o lună; cerință minimă obligatorie: studii liceale, cu diplomă de bacalaureat. Taxa de şcolarizare este de 500 lei / persoană. Taxa de școlarizare cuprinde: taxa de înscriere, taxa de desfășurare a cursului și taxa de examinare. Cursanții vor obține și diplome aferente fiecărei specializări, recunoscute de către Ministerul Educației și Cercetării. Numărul de participanţi este limitat. Numărul maxim de cursanţi este de 15!

Acest curs se adresează : studenților, tinerilor și adulților care doresc o carieră în turism, cu sau fără experiență. Scopul nostru este acela de a forma personal calificat și urmărirea însușirii cunoștintelor și deprinderilor practice la standardele Uniunii Europene. În acest sens, atenția Școlii de Turism Bega a fost concentrată asupra unui aspect unic și anume: cursurile sunt susținute de personal calificat și includ atât o parte teoretică, cât și aplicații practice, direct în hotel.

Cunoștințele dobândite vor fi puse în practică direct în hotel, Școala de Turism Bega fiind singura școala de turism cu practică în hotel, autorizată de Ministerul Educației și Cercetării. Cursanții vor avea șansa de a învăța hotelărie în cel mai important hotel din orașul de pe Bega: Hotel Timișoara. Situat în centrul orașului, Hotel Timişoara se identifică în cel mai elegant mod cu oraşul al cărui nume îl poartă: cosmopolit, conectat, surprinzător şi efervescent.