Se afişează 1-10 din 26 rezultate.
- poze 1
-
Consumul de peste aduce beneficii extraordinare organismului uman. Unul dintre cele mai recomandate preparate din peste este specialitatea din macrou afumat din Delta Dunarii, un produs ce are la baza o reteta veche de sute de ani.
- poze 2
-
Gastronomia greceasca nu mai are nevoie de nici o prezentate. Savuroasă și delicioasă! Dintre ispititoarele mâncăruri vegetariene, cea de vinete este preferata mea. Și, cum anul acesta n-am ajuns în Grecia, să aducem Grecia la noi!
- poze 1
-
Porumbul este folosit in bucataria romaneasca de sute de ani, in general, prin malaiul gatit in diferite forme. Nici nu e rau, mai ales daca ne uitam valorile nutritive. Porumbul contine acizi grasi nesaturati si este bogat in saruri, fibre...
- poze 1
-
Una din cele mai apreciate feluri de mancare de catre persoanele care merg la restaurant, de catre persoanele care stiu sa aprecieze un preparat rafinat, este coq au vin.
- poze 2
-
Salata mixta cu naut si quinoa vegetariana (de post).
- poze 1
-
Paste cu naut vegetariene (de post).
- poze 1
-
Mancare de urzici si spanac de post/vegetariana.
- poze 1
-
Shawarma cu verdeturi de primavara de post/vegetariana.
- poze 1
-
Ciorba cu verdeturi de primavara (stevie, leurda, macris).
- poze 1
-
Vara este anotimpul meu preferat. Iubesc diminetile de vara, planurile de concediu, relaxarea la o terasa dupa o zi plina, dar mai ales iubesc explozia de culori din piete...
400064400005399918399505394533394532394290394275394192351373