Se afişează 1-10 din 26 rezultate.
- poze 1
-
Cine a spus ca nu putem savura o portie de tagliatelle consistenta si delicioasa la cina? Ma refer aici sa putem manca portia de tagliatelle fara sa ne simtim vinovati ca luam in greutate, fara sa ne gandim la cantitatea de carbohidrati ingerata si toata seria de mustrari de constiinta la care ne supunem. Totul tine de imaginatie si de cum alegem ingredientele. Optiunile sunt neliminate.
- poze 1
-
Consumul de peste aduce beneficii extraordinare organismului uman. Unul dintre cele mai recomandate preparate din peste este specialitatea din macrou afumat din Delta Dunarii, un produs ce are la baza o reteta veche de sute de ani.
- poze 2
-
Gastronomia greceasca nu mai are nevoie de nici o prezentate. Savuroasă și delicioasă! Dintre ispititoarele mâncăruri vegetariene, cea de vinete este preferata mea. Și, cum anul acesta n-am ajuns în Grecia, să aducem Grecia la noi!
- poze 1
-
Porumbul este folosit in bucataria romaneasca de sute de ani, in general, prin malaiul gatit in diferite forme. Nici nu e rau, mai ales daca ne uitam valorile nutritive. Porumbul contine acizi grasi nesaturati si este bogat in saruri, fibre...
- poze 2
-
Checul sarat este un aperitiv gustos si rapid de facut, fiind o varianta care poate inlocui cu succes sandwich-ul pentru scoala al copiilor.
- poze 1
-
Una din cele mai apreciate feluri de mancare de catre persoanele care merg la restaurant, de catre persoanele care stiu sa aprecieze un preparat rafinat, este coq au vin.
- poze 1
-
Ce este quinoa?
Quinoa este o planta care face parte din familia cerealelor. Boabele de quinoa sunt niste sfere mici, galbene si turtite, avand un diametru de la aproximativ 1,5 pana la 2 mm.
Quinoa era un aliment de baza al vechilor incasi, c...
- poze 2
-
Salata mixta cu naut si quinoa vegetariana (de post).
- poze 1
-
Ciorba cu verdeturi de primavara (stevie, leurda, macris).
- poze 1
-
Shawarma cu verdeturi de primavara de post/vegetariana.
347338400064400005399918345058399505343739394533394192394275