Timisoara

Curs INSTRUCTOR SPORTIV

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
911

Voteaza & Distribuie

Descriere

În perioada 24.03-1.04.2014, Centrul Naţional de Formare şi Perfecţionare a Antrenorilor în colaborare cu Centrul Român de Srudii Sportiv-Educaţionale, organizează cursul pentru ocupaţia de INSTRUCTOR SPORTIV.
Programul de formare profesională pentru INSTRUCTOR SPORTIV este un curs de specializare care se adresează persoanbelor care practică sau au practicat un sport de performanţă, având ca finalitate dobândirea unor competenţe şi abilităţi specifice conform Standardelor ocupaţionale pentru specializare de Instructor Sportiv.
Cursul este organizat de Comisia Municipală din cadrul Agenţiei de Prestaţii Sociale - Autroritatea Naţională pentru Calificări - Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei şi respectă standardul ocupaţional în vigoare.
Se finalizează cu examen de absolvire, care duce la obţinerea unui certificat de competenţe recunoscut pe piaţa muncii din România şi UE.
Detalii legate d ecurs se găsesc pe site-ul www.crsse.ro şi pe site-ul www.cnfpa-sna.ro la rubrica formare alţi specialişti.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro