Timisoara

Curs introductiv in analiza tranzactionala

Curs introductiv in analiza tranzactionala

Detalii curs

Pret
500 LEI
Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Timisoara
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Vizualizari
948

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

TIMISOARA 15-16 Octombrie 2014 - organizator: Anca C. Tiurean

AT este o teorie a personalităţii şi o formă de psihoterapie a cărei obiective sunt creşterea şi dezvoltarea personală şi relaţională. AT-101 este oportunitate de a face cunoştinţă mai îndeaproape cu resursele, premisele, conceptele şi metodologiile analizei tranzacţionale într-un mod direct, practic şi experienţial și a vedea în ce măsură vi se potrivesc ca valori, viziune, practici și limbaj.

Formator: Dave Spenceley, TSTA - psihoterapeut, formator şi supervizor în AT, având o experienţă internationala de 33 ani în profesii umaniste

Abordarea didactică este una creativă, utilă şi plăcută, constând în integrarea conceptelor AT de către participanţi în propriul parcurs de dezvoltare sau în îmbogăţirea abilităţilor profesionale. În prima parte a cursului veţi fi rugaţi să comunicaţi trainerului care sunt interesele voastre specifice şi ariile de aplicaţie pe care doriţi să vă concentraţi.

Tematica acoperă următoarele concepte cheie:
• Stroke-urile şi nevoia noastră fundamentală de recunoaştere din partea celorlalţi
• Structurarea timpului şi nevoia noastră fundamentală de structură în relaţii
• Stările eului: felul in care s-au format şi modul în care folosim „părintele, adultul şi copilul” din noi
• Tranzactii: cele trei reguli ale comunicării şi analiza relaţiilor şi schimburilor dintre oameni
• Desconsiderare şi pasivitate feluri în care raportăm lumea la propriul nostru cadru de referinţă, menţinând anumite probleme cu care ne confruntăm, în loc să le rezolvăm
• Scenariul de viaţă - dezvoltarea şi schimbarea strategiilor de supravieţuire din copilărie
• Teoria jocurilor – o teorie, care a evoluat mult prin practică clinică şi cercetare în ultimii ani, despre interacţiunile problematice dintre oameni, în baza căreia vom urmări cum şi de ce jucăm anumite roluri şi cum putem schimba diferite tipare disfuncţionale din viaţa noastră relaţională.

Filtre curs

Tip curs: Alte tipuri de cursuri