Timisoara

Dan Puric – one man show "Suflet Romanesc"

Detalii spectacol

Web
http://www.companiadanpuric.ro/
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Apartine de
Teatrul National Timisoara
Vizualizari
1854

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 24 martie 201419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

O felie de ”Suflet românesc”, decupată frumos din propriu-i suflet, împărtășește actorul Dan Puric cu publicul în cel mai nou one man show al său. Premiera spectacolului cu acest titlu va avea loc luni, 24 martie 2014, de la ora 19, la Opera Națională Română din Timișoara.

“Există în sufletul acestui neam o timiditate în fața lumii. Și cum lumea de astăzi e arogantă, obraznică și îngâmfată, ai sentimentul că, în intimitatea lui, sufletului românesc îi este rușine să participe la ea. Dar asta nu dintr-o resemnare, ci dintr-un fel de zare interioară, care spune că veșnicia nu poate fi atinsă de istorie”, mărturisește artistul gândul din care s-a născut recitalul său. Un filon de revoltă, umor și speranță, impregnat cu o infinită dragoste pentru români, o metaforă puternică şi subtilă „ care ridică omul din mizeria acestei lumi, pentru a-i dezvălui o perspectiva mistică asupra istoriei, de natura să-l facă să renască”, propune artistul cu această pledoarie-spectacol.

„Dedic acest spectacol poporului român, frumuseţii lui interioare necorupte, care într-o zi îl va ajuta să se refacă. Iubind aceasta frumuseţe va avea puterea ca odată plecat în lume să-i tămăduiască şi pe alţii”, declară Dan Puric. Biletele pentru premiera timişoreană a spectacolului său au, în funcţie de loc, preţuri de 100 și de 80 de lei şi se vor pune în vânzare la Agenţia Operei, începând de luni, 24 februarie.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta