Timisoara

Deschidere Centru de Resurse pentru persoane cu dizabilitati la Timisoara

Deschidere Centru de Resurse pentru persoane cu dizabilitati la Timisoara

Detalii

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 4 ani si 5 zile
Vizualizari
697

Voteaza & Distribuie

Descriere

Asociatia pentru Integrarea Persoanelor cu Deficiente (AIPD) din Timisoara a infiintat recent un Centru de Resurse care isi propune sa ofere asistenta persoanelor cu dizabilitati pentru integrarea pe piata muncii.

Centrul are ca obiectiv crearea unui flux informational intre mediul academic, agentii economici si persoanele cu dizabilitati din judetul Timis si oferirea de servicii integrate de informare, consiliere si plasare acestora din urma.

Totodata, beneficiarii Centrului vor avea ocazia de a participa la trei job shop-uri pe tema Inserţiei pe piaţa muncii a persoanelor cu deficiente si de a interactiona direct cu angajatorii.

Avand in vedere ca suntem in etapa de recrutare a beneficiarilor, va rugam sa distribuiti aceasta informatie in randul publicului cu care interactionati in activitatea dumneavoastra. De asemenea, va rugam sa ne comunicati daca ne permiteti sa aducem la sediul organizatiei / institutiei materiale promotionale despre proiect (brosuri, afise) pentru o mai buna vizibilitate si intelegere a initiativei.

Centrul de Resurse a fost infiintat prin proiectul „De la dizabilitate la abilitate -proiect de incluziune activa pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilitaţi”, aflat in curs de derulare in perioada 2 iulie 2013 – 1 ianuarie 2015. Proiectul este co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei, prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa.