Timisoara

Dezvoltari imobiliare pe 128 de hectare in nordul Timisoarei

Dezvoltari imobiliare pe 128 de hectare in nordul Timisoarei

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 4 ani si 5 zile
Vizualizari
1466

Voteaza & Distribuie

Descriere

ARTEMIS REAL ESTATE anunță dezvoltări imobiliare pe o suprafață de peste 128 de hectare lângă Timișoara

ARTEMIS REAL ESTATE, divizia din România a grupului elvețian ARTEMIS HOLDING AG, mizează pe infrastructura logistică şi de transport a Timişoarei pentru dezvoltarea a cinci proiecte imobiliare în apropierea Timișoarei, pe o suprafață de peste 128 de hectare.

ARTEMIS REAL ESTATE dezvoltă o serie de proiecte imobiliare cu profil industrial, dar și cu segmente rezidențiale, în imediata vecinătate a Timișoarei. Compania a achiziționat suprafețe mari de teren agricol cărora le-a oferit ulterior o destinație industrială sau rezidențială, dezvoltându-le și echipându-le cu toate utilitățile necesare. Sunt asigurate PUZ-ul și elementele de infrastructură, clienții având opțiunea de a închiria sau cumpăra diverse suprafețe. Pe lângă vânzarea şi închirierea parcelelor de teren, este posibilă şi construirea de către dezvoltator a unităţilor de producţie şi de depozitare.

Am ales zona de vest a țării pentru potențialul de dezvoltare. Având expertiza din Elveția, dar și din țări precum Polonia și USA, suntem convinși că vom stimula și mai mult apetitul pentru investiții în jurul Timișoarei. Zonele în care proiectele noastre sunt amplasate oferă un acces facil către cele mai importante noduri de transport din vestul Europei şi sunt într-un proces de evoluţie constantă şi durabilă. Din punct de vedere logistic, regiunea prezintă o serie de avantaje competitive care favorizează dezvoltarea în ritm susținut a afacerilor şi poate asigura forța de muncă necesară”, subliniază Dr. Michael Soormann, administratorul companiei ARTEMIS REAL ESTATE.

Suprafața dezvoltărilor imobiliare depășește 128 de hectare și include proiectele Sânandrei Industrial Park, Swiss Park Giarmata, Swiss Village Giarmata, Timișoara Airport Industrial Park și Dudeștii Noi Industrial Park.
Cel mai avansat este proiectul de investiţie de la Sânandrei, în nordul Timișoarei, unde, în prezent, infrastructura este finalizată, inclusiv rețelele de apă, canalizare menajeră și pluvială, curent electric, gaz, acces la DN 69 la Km 10+510m şi la fiecare parcelă în parte din parc, drumuri betonate şi trotuare.
Cea mai vastă și compactă dezvoltare este cea de la Giarmata Mare - Swiss Park, unde compania deține 103 ha imediat lângă autostrăda Timișoara – Arad, acesta fiind singurul parc industrial aprobat în acest moment lângă ieşirea de pe autostrada din zona de nord a Timișoarei.
Timișoara Airport Industrial Park, proiectul de lângă Aeroportul Internațional „Traian Vuia” are o suprafață de 8 ha şi reprezintă o oportunitate unică datorită faptului că este situat în imediata vecinătate a platformelor din incinta aeroportului, ceea ce îi oferă un avantaj competitiv unic pentru dezvoltări logistice, dar și pentru activități de servicii și birouri.

Despre ARTEMIS REAL ESTATE
ARTEMIS REAL ESTATE este divizia din România pe segmentul de imobiliarea ARTEMIS HOLDING AG, cu sediul în Nidwalden/Elveţia, grup din care face parte brandul FRANKE - recunoscut la nivel mondial ca lider în producția de sisteme inteligente pentru bucătarii casnice și industriale, sisteme profesionale pentru cafea, containere de inox pentru băuturi şi soluţii inteligente pentru pentru băi publice şi semi-publice.