Timisoara

Diamantele Roze cut

Diamantele Roze cut

Detalii

Telefon
0721331744
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 12 luni si 3 saptamani
Apartine de
Casa de Bijuterii Noblesse
Vizualizari
770

Voteaza & Distribuie

Descriere

In opinia managerului Casei de Bijuterii Noblesse Dan Giurgiu diamantele Roze cut fara con (pavilion) fiind compuse doar din partea superioara labla (table). In majoritatea cazurilor au doar 14 fatete avand dispunere asimetrica pe doua randuri.

Diamantele Roze cut sunt cunoscute din antichitate, dar am intalnit deseori bijuterii otomane cu Roze cut foarte apreciate, iar pietrele de dimensiuni mari montate in bijuterii vechi ajung la preturi foarte mari.

In Europa am intalnit de asemenea bijuterii cu diamante Roze cut dar de dimensiuni mici pana in (0.50 ct), partea inferioara a bijuteriei este inchisa intr o caseta care este foarte bine slefuita in interior sau are un element stralucitor in interior pentru a spori reflexia si luminozitatea pietrei.

Deseori apar confuzii intre diamantele cu con si cele fara con, acestea din urma (la dimensiuni comune) sunt mult mai ieftine decat cele cu con.

AVANTAJUL
- bijuteriilor cu diamante Roze cut este acela ca au un pret redus in comparatie cu diamantele cu con.
DEZAVANTAJUL
- bijuteriilor cu diamante roze cut este acela ca stralucirea, transparenta si reflexia diamantului este mai putin intensa decat la cele cu con, iar sub montura pietrei intra diferite impuritati aproape imposibil de indepartat.

Filtre

Produse: Bijuterii