Timisoara

ExitGames

Detalii loc de joaca

Adresa
Timisoara, Bulevardul Constantin Brancoveanu, nr. 53
Telefon
0747789245
Web
http://exitgames.ro/
Social links
Categorie
Locuri de joaca
Modificat
acum 7 luni si 3 saptamani
Vizualizari
82

Voteaza & Distribuie

Prezentare loc de joaca

Ce este un joc de evadare Mică istorie- Cum am început.
Jocurile ca și Real Room sau Escape Room și-au început activitatea în Europa începând din anul 2011 într-un subsol vechi, al unei clădiri din Budapesta (Ungaria).
In România, primul joc de acest fel a fost înființat de către echipă noastră, în anul 2012, acumulând o vastă experiență până în prezent.
Trecutul reprezintă garanția calității servicilor oferite. La realizarea acestor jocuri ne-am axat pe crearea unei atmosfere cât mai plăcute
Detalii despre joc - Ce presupune.
Sarcină jocului presupune evadarea jucătorilor, fie ei două sau mai multe (maxim 5) persoane, dintr-o cameră blocată. Pentru realizarea acestui lucru, jucatorii trebuie să rezolve enigmele întâmpinate în cameră respectivă, mai exact dezvăluirea lucrurilor ascunse, aflarea informațiilor strecurate în mici detalii în cameră. De asemenea, parcurgerea jocului provoacă interacțiune participanților într-un mod detaliat, și asumarea unei atenții distributive deosebite. Deoarece, planificarea jocurilor a fost bazată pe unele observații din domeniul psihologiei, este des întâlnită în descrierea jocului de către jucători trecerea ireversibilă a timpului și conștientizarea acestuia că fiind un efect al experienței dobândite.

Filtre loc de joaca

Facilitati: Jocuri
Zone din Timisoara: Odobescu