Timisoara

Expozitia-concurs BETA 2016

Detalii expozitie

Categorie
Expozitii
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
812

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 21 iunie 2016 - Sambata 26 noiembrie 2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Expoziția-concurs BETA susține și promovează arhitectura de calitate în toate formele și manifestările sale, constituind evenimentul central al bienalei timișorene de arhitectură (BETA) 2016, organizate de către Filiala Teritorială Timiș a Ordinului Arhitecților din România.
Expoziția-concurs BETA 2016 se va desfășura în perioada 21 iunie – 26 noiembrie, fiind concepută ca o interfaţă de relaţionare atât în cadrul profesiei, cât şi între profesie şi mediul socio-cultural în care aceasta activează.
Mizând pe similaritățile de context la nivelul euroregiunii DKMT, concursul BETA 2016 are o deschidere euroregională, încurajând participarea la o scară mai largă și contribuind la dezvoltarea unui dialog multilateral despre viitorul profesiei.
Sunt eligibile lucrări realizate în euroregiunea DKMT sau lucrări aparținând unor autori cu domiciliul stabil în euroregiunea DKMT (pentru înscrierea în secțiunile 1-13 ale concursului), precum și lucrări aparținând unor autori cu domiciliul stabil oriunde în România, Ungaria sau Serbia (pentru înscrierea în secțiunile 14-16 ale concursului).
Pentru jurizarea lucrărilor înscrise în concurs sunt constituite 3 jurii, a câte 3 membri fiecare, care vor acorda un premiu pentru fiecare din cele 16 secțiuni ale concursului.
Concursul BETA 2016 se desfășoară on-line, pe site-ul competition.betacity.eu, care conține toate materialele necesare înscrierii și care este accesibil în română, maghiară și sârbă.
Mai multe detalii despre eligibilitate și condiții de participare se pot obține consultând Regulamentul concursului disponibil pe site.