Timisoara

Festivalul de Opera si Opereta in aer liber

Festivalul de Opera si Opereta in aer liber

Detalii

Social links
Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 10 luni si 2 saptamani
Apartine de
Opera Nationala Romana din Timisoara
Vizualizari
14305

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 29 august 2019 - Sambata 31 august 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Festivalul de operă și operetă în aer liber

Opera Nationala Romana Timisoara și Ministerul Culturii și Identității Naționale în colaborare cu Primăria Municipiului Timișoara, Consiliul Local al Municipiului Timișoara și Casa de Cultură a Municipiului Timișoara prezintă ediția a XIV-a a îndrăgitului Festival de operă și Operetă în aer liber.

În această ediție oferim gratuit publicului două seri de gale, Gala de operetă din debutul festivalului (joi, 29 august 2019) și Gala de operă din închiderea acestei ediții (duminică, 1 septembrie 2019), opereta „ Voievodul țiganilor de Johann Strauss (vineri, 30 august 2019) și musicalul „ My Fair Lady de Frederick Loewe” (sâmbătă, 31 august 2019).

În Gala de operetă, pe lângă soliștii vocali ai scenei lirice timișorene, își dau concursul artiștii invitați: Paula Iancic, Renata Vari și Alfredo Pascu, acompaniați de orchestra și corul Operei Naționale Române din Timișoara, conducerea muzicală fiind asigurată de Maestrul Peter Oschanitzky. Programul serii conține cele mai cunoscute arii și duete din repertoriul de operetă românesc și universal.