Timisoara

Final de stagiune cu Florin Piersic la Timisoara

Detalii

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
267

Voteaza & Distribuie

Descriere

Florin Piersic a decis să-și încheie stagiunea pe scena Operei Naționale Române din Timișoara, unde în 13 iunie 2017, de la ora 19, va juca din nou un spectacol care deține recordul de longevitate al carierei sale: ”Străini în noapte”.
”Am dat mult oamenilor, dar am și primit, înzecit. Revin fericit la Timișoara, nu ca acasă, ci chiar mai bine: ca atunci când vii la cei mai buni prieteni. Pentru că astfel îi simt mereu pe spectatorii timișoreni”, declară celebrul actor.
În comedia romantică scrisă de Eric Assous, actorul Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat aflat la crepusculul vieții sentimentale și care, în absența soției, își începe noaptea într-un bar, de unde pleacă spre casă însoțit de Juliette (rol interpretat de actrița Medeea Marinescu), o femeie tânără și senzuală, ce-și învăluie identitatea într-o bizară țesătură de minciuni și secrete. Pierre află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Regizată de Radu Beligan special pentru Piersic, piesa ”Străini în noapte” este o profundă și melancolică meditație despre fragilitatea relațiilor umane și despre cum trecerea timpul ne schimbă.
Decorul spectacolului este opera lui Puiu Antemir, costumele sunt creația renumitului designer Irina Schrotter, iar ilustrația muzicală este realizată de ilustrul flautist Ion Bogdan Ștefănescu.
Biletele pentru acest spectacol au fost puse în vânzare la Agenția Operei din Timișoara.