Timisoara

Gabriela Szabo a parasit MTS-ul cu fruntea sus

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
440

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Gabriela Szabo a trăit cu multe emoții ultima zi de mandat în fruntea sportului românesc. Fosta mare campioană și-a văzut visul cu ochii: a reușit să finalizeze lucrările de reabilitare și modernizare la Complexul Sportiv Lia Manoliu în perioada cât a fost ministrul Tineretului și Sportului.
Foștii colegi i-au făcut o surpriză la despărțire. I-au oferit un buchet de flori și un tort personalizat cu ocazia împlinirii a 40 ani (14 noiembrie).
În mandatul său de 1 an și jumătate, Gabriela Szabo a reușit să modernizeze toate cele nouă Complexe Sportive Naționale existente. Baza de la Lia Manoliu a fost ultimul său proiect finalizat la conducerea Ministerului Tineretului si Sportului.
Sălile de forță, box, lupte, haltere și gimnastică au beneficiat de multiple modernizări, iar sportivii au început deja pregătirile pentru Jocurile Olimpice în condiții mai bune. Centrul de refacere pentru sportivi a fost și el upgradat la necesitățile mileniului III.
Gabriela Szabo a asistat și la inaugurarea pistei de tartan din cadrul complexului. Ea a refuzat să taie panglica și le-a lăsat simbolic această plăcere copiilor de la atletism. Fosta campioană olimpică speră ca investițiile în infrastructură și în promovarea sportului de masă să producă viitori campioni în anii ce vor urma.
Bună prietenă cu Elisabeta Lipă, viitorul ministru al Sportului, Szabo i-a urat acesteia mult succes și speră ca proiectele ei să fie continuate de fosta mare canotoare.