Timisoara

Gest caritabil al Iulius Mall pentru 350 de copii din Centre Speciale

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
444

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

GEST CARITABIL AL IULIUS MALL TIMIȘOARA PENTRU 350 DE COPII DIN CENTRE SPECIALE

În spiritul sărbătorilor, Iulius Mall Timișoara le-a oferit unor copii defavorizați prilejul de a se bucura de magia Crăciunului. În week-end, peste 350 de copii din centre de plasament au fost invitați la masă de Iulius Mall, bucurându-se de o experiență frumoasă și fericită.

În perioada 9 – 11 decembrie 2016, Iulius Mall Timișoara a primit vizita unor copilași cu dizabilități sau cu situații financiare și familiale precare. Astfel, peste 350 de copii din centrele speciale din județ au luat masa în food court-ul Almondo. Invitații speciali au venit de la Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități Recaș, Centrul de Primire în Regim de Urgență Timișoara, Fundația Rudolf Walther, Centrul „Fraţii lui Onisim”, Centrul Rezidențial de tip familial pentru copii ,,Sf.Nicolae”, Casa ,,Filadelfia”, Casa Debora 1, Casa Debora 2, Asociația Umanitară ,,Samariteanul”, Fundația Umanitară ,,Beraca”, Casa de Fete ,,Osana” și Centrul Casa Mama Copil Timișoara.

Pe lângă masa în food court, Iulius Mall Timișoara le-a oferit prilejul și de a se bucura de încântătorul decor, cu mii de luminițe, un brad frumos împodobit și scenete tematice.