Timisoara

„Guvernul este un partener de nadejde pentru COSR, pentru tot ce inseamna performanta in sport”

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 7 ani si 6 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
502

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Premierul Victor Ponta afirmă în mesajul transmis joi cu ocazia aniversării a 100 de ani de la înființarea Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) că Guvernul este și va rămâne un "partener de nădejde" pentru această instituție, dar și pentru tot ceea ce înseamnă performanță în sport.
"Doresc să-mi exprim aprecierea pentru toți cei care au condus, de-a lungul istoriei, această entitate promotoare a olimpismului românesc și care i-au perfecționat pe sportivii români. De asemenea, adresez sincere felicitări tuturor reprezentanților României care, în ultimul secol, au cucerit peste 300 de medalii la Jocurile Olimpice! Cu toții suntem mândri de cei care au promovat imaginea României în lume", spune Ponta, potrivit unui comunicat de presă.
El a arătat că astăzi este o zi specială pentru sportul olimpic românesc, care împlinește 100 de ani.
"Pe 27 martie 1914, lua ființă Comitetul Olimpic Român, precursorul COSR de astăzi. În ultimul secol, acest comitet a ghidat și sprijinit într-un mod exemplar activitatea sportivilor români, ajutându-i să atingă performanțe remarcabile care au adus țării noastre, adesea, admirația întregii lumi", se mai arată în comunicatul amintit.
sursa: AGERPRES