Timisoara

Healthy Planet Expo‎

Detalii

Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 5 luni si 1 zi
Vizualizari
349

Voteaza & Distribuie

Descriere

Healthy Planet Expo aduce din nou împreună furnizorii produselor sănătoase si pentru sanatate și consumatorii lor in TIMISOARA, într-o întreagă zi dedicată special degustării și informării prin seminarii, prezentari și ateliere gratuite cu specific.

Atelierele, sesiunile de informare si intrarea la targ sunt GRATUITE.

De asemenea la Healthy Planet Expo vor fi prezenti nutritionisti, instructori de yoga si fitness, terapeuți din domeniul terapiilor alternative si specialisti in dezvoltare personala si spirituala.

Healthy Planet Expo propune 5 arii de actiune:
1.BIO: sute de produse naturale si bio (produse alimentare, cosmetice, de ingrijire personala etc)
2. FRESH: produse proaspete oferite de producatori locali (uleiuri, fructe si legume, branzeturi, smoothie-uri, dulciuri sanatoase etc)
3. NATURAL: cosmetice naturale, terapeutice, haine pentru adulti si copii din fibre naturale, alte produse din materiale natural, inclusiv jucarii pentru copii, bijuterii cu efect therapeutic, remedii naturiste etc.
4. ECO: obiecte decorative si/sau cu scop terapeutic pentru o stare de bine, aparate
pentru viata sanatoasa, haine din fibre naturale, produse naturale si jucarii pentru
copii, carti etc.
5. CONSILIERE: aici intalnesti nutritionisti, terapeuti, experti in medicina complementara, instructori de yoga si fitnes, si multi oameni cu experiente impresionante de viata sau profesionale, care vor tine seminarii, demonstratii si ateliere GRATUITE.