Timisoara

Healthy Planet Expo‎

Detalii

Social links
Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
971

Voteaza & Distribuie

Descriere

La Căpiţe va găzdui ediția cu numărul trei a Târgului Healthy Planet Expo, evenimentul complet pentru un stil de viață sănătos și armonios.

Healthy Planet Expo va aduce din nou împreună, furnizorii produselor sănătoase locale și consumatorii lor într-o întreagă zi dedicată special DEGUSTĂRII și INFORMĂRII.
Vor avea loc și SEMINARII, PREZENTARI și ATELIERE GRATUITE cu specific.

Healthy Planet Expo este structurat in 5 arii de actiune:
1.BIO: sute de produse naturale si bio (produse alimentare, cosmetice, de ingrijire personala etc)
2. FRESH: produse proaspete oferite de producatori locali (uleiuri, fructe si legume, branzeturi, smoothie-uri, dulciuri sanatoase etc)
3. NATURAL: cosmetice naturale, terapeutice, haine pentru adulti si copii din fibre naturale, alte produse din materiale natural, inclusiv jucarii pentru copii, bijuterii cu efect therapeutic, remedii naturiste etc.
4. ECO: obiecte decorative si/sau cu scop terapeutic pentru o stare de bine, aparate pentru viata sanatoasa, haine din fibre naturale, produse naturale si jucarii pentru copii, carti etc.
5. CONSILIERE: aici intalnesti nutritionisti, terapeuti, experti in medicina holistica, instructori de yoga si fitness, si multi oameni cu experiente impresionante de viata sau profesionale, care vor tine seminarii, demonstratii si ateliere GRATUITE.

De asemenea la Healthy Planet vei face cunoștință cu terapeuți timișoreni și vei putea intra în tainele terapiilor holistice. Vei asista la demonstrații de terapii holistice, vei avea discuții interactive pe teme legate de sănătate și materiale promoționale de la terapeuti.

Healthy Planet Expo pentru trup și suflet se adresează întregii familii, indiferent de vârstă sau stilul de viață adoptat. Singura conditie esentiala este sa vrei sa iti duci sanatatea la un nou nivel!
Va fi amenajat și un spațiu de joacă pentru copii.

Evenimentul include FOOD COURT cu mâncare vegetariană și vegană și smoothie-uri.

INTRAREA este LIBERĂ.

Acest eveniment este susținut de Tanar si Sanatos, Noi Re-Cream șiNadina Luciana- Events Coordinator!

Contact ☎ contact@tanarsisanatos.ro