Timisoara

HR Summit Timisoara 2016

Detalii

Web
www.timisoara.hrsummit.ro
Social links
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 2 saptamani si 5 zile
Vizualizari
1787

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 17 mai 2017 - Joi 18 mai 2017

Voteaza & Distribuie

Descriere

În perioada 17-18 mai 2017 vă așteptăm la o nouă ediție HR Summit Timișoara – conferință de referință pentru specialiștii și managerii de Resurse Umane din zona Banatului.
Evenimentul are loc in incinta INCUBOXX (Calea Circumvalațiunii, Nr. 2-4, Timișoara, Jud. Timiș).
Pe parcursul celor două zile de eveniment vă invităm să dezbatem tematica: "Difficult times? SuperHeRoes are here!". Discutăm despre noua ipostază a HR-ului: omul de resurse umane ca supererou. Printre speakerii care și-au anunțat prezența la HR Summit Timișoara amintim: Keith Robson, Chief Officer, Rolls Royce, David Barker, Director of Talent, Riot Games, Madalina Bălan, Managing Partner, Hart Consulting, Doru Dima, CEO Great People Inside România, Elena Antoneac, Managing Partner, GMS-T, Nestlers Group, Monica Soare, Managing Partner, Artwin.
Profitați de oferta valabilă până în 16 aprilie și beneficiați de un discount de 35% din prețul întreg al biletului*! PROMOCODE: HRTM35.

*reducerile nu se vor cumula cu alte reduceri, preturi de early bird, sau oferte speciale (orice oferta, campanie sau reducere se va raporta la taxa de participare in valoare de 99 euro+TVA/bilet)

Detalii despre speakeri, agendă și înscriere găsiți pe www.timisoara.hrsummit.ro.