Timisoara

Il cautam pe Mos Craciun in Piata Victoriei din Timisoara

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
1044

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 19 decembrie 201517:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Pe adresa Târgului de Crăciun organizat de Primăria Municipiului Timişoara în Piaţa Victoriei a sosit următoarea scrisoare:

Dragii Moşului,
Am lasat la Târgul de Crăciun, lânga Brad, vizavi de Atelierul Mosului, o cutie mare unde aştept sa primesc scrisori de la copiii cuminţi.
În seara de 19 decembrie, la ora 17.30, atunci când voi ajunge la Târgul de Craciun din Timisoara, voi dărui cadouri copiilor care mi-au scris cele mai frumoase şi interesante scrisori.
ATENŢIE! Îmi vor putea scrie doar copiii care au intre 3 si 10 ani impliniti şi au fost tot anul cuminţi şi ascultători.
Cei care nu ştiu să scrie pot fi ajutaţi de părinţi şi bunici.
Scrisorile le primesc până în data de 16 decembrie si trebuie să conţină numele, vârsta si numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea!
Vreau sa le mulţumesc celor care vor fi alături de mine în seara de 19 decembrie sa împart darurile: Primăria Municipiului Timişoara, Casa de Cultura a Municipiului şi UPC România.

Cu dragoste,
MoşCrăciun


În data de 19 decembrie, de la ora 17.30, Moş Crăciun va sosi pe scena din Piaţa Victoriei, în cadrul spectacolului Poveste magică de Crăciun – un eveniment de cântece şi dansuri cu Piti Radio Timişoara, Compania Junior Phantasia şi Trupa de teatru a Şcolii generale nr. 7 Sfânta Maria. Cu această ocazie, se vor împărţi cadouri copiilor şi vor fi premiate cele mai frumoase scrisori trimise Moşului.

Atenţie, Moşul primeşte scrisori de la copii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani,până în data de 16 decembrie, în cutia pe care a lăsat-o la Târgul de Crăciun, lângă brad.

Sursa informatii: www.primariatm.ro

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta