Timisoara

INCUBOXX

Incubox

Detalii

Adresa
Timisoara, Calea Circumvalatiunii, nr. 2-4 (pasaj Jiul)
Telefon
0356805805
Web
http://incuboxxtm.ro/
Social links
Categorie
Centre de afaceri
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
6424

Voteaza & Distribuie

Descriere

INCUBOXX - Infrastructură Regională de Afaceri și Inovare în sectorul IT&C este cel mai mare incubator de afaceri din acest domeniu în România.

Scopul acestuia este de a oferi startup-urilor și antreprenorilor toate resursele necesare pentru a crește și a crea noi locuri de muncă.

INCUBOXX oferă:

Spații pentru birouri.
Structura noastră dispune de 54 de spații pentru birouri ce pot acomoda companii de la 1 până la 49 de angajați, iar prețurile sunt cele mai competitive de pe piață.
De asemenea, firmele din INCUBOXX beneficiază și de alte facilități precum evenimente și întâlniri organizate special pentru ele, acces gratuit la săli de ședință și imprimante.

Spații pentru evenimente.
În incinta INCUBOXX sunt amenajate 1 sală de conferințe de 200 de locuri și săli de seminar de 30 de locuri fiecare, dotate cu cele mai moderne facilități ce permit organizarea unor evenimente cu adevărat profesioniste și speciale.

Evenimente antreprenoriat și IT&C.
Organizăm constant diferite traininguri, seminarii, conferințe sau meetup-uri în domenii legate de antreprenoriat și IT&C. Dacă vrei să înveți, la noi mereu găsești ceva nou.

Sursa informatii: www.facebook.com

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre

Zone din Timisoara: Cetate