Timisoara

Inotam pentru viata

Inotam pentru viata

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
744

Voteaza & Distribuie

Descriere

Îți place să înoți? Îți place să ajuți?

Noi te invităm să susții un proiect care le îmbină pe amândouă.
“ÎNOTAM PENTRU VIATA” este un proiect dedicat susținerii persoanelor afectate de cancerul la sân. Fondurile obținute prin sponsorizare și/sau participare la acțiunea noastră vor fi direcționate spre asociația nonprofit Moving On. Moving On Breast Cancer are ca scop îmbunătățirea vieții pacientelor, supraviețuitoarelor și familiilor acelora care se confruntă cu efectele secundare ale diagnosticului de cancer mamar.
Chemăm alături de noi:
ÎNOTĂTORII FĂRĂ BARIERE. O serie de copii cu dizabilități care în trecut au beneficiat de cursuri de înot gratuite pentru îmbunătățirea calității vieții și pentru câștigarea încrederii în propriile puteri. Aceștia au acum șansa de a oferi mai departe susținere și un model pozitiv.
INOTATORII IN DEVENIRE - Toti copilasii carora le place sportul si stiu sa inoate
ÎNOTĂTORII AMATORI- fiecare dintre cei care doresc să participe, înotând după puterile lor.
ÎNOTĂTORII AVANSAȚI - cei care ne dovedesc ca inoata cu suflet pentru o cauza nobila

Cum puteți susține acest proiect?
1.Participând ca înotător (amator/avansat) și în același timp invitându-ți prietenii să îți sponsorizeze distanta inotata! Donația minimă recomandată este 50 de lei. Banii pot fi virati in contul asociatiei Mame creative, copii sanatosi, campania MOVING ON BREAST CANCER: RO22BITR003610074578RO01 , CIF: 35376602 sau depusi in urna in ziua evenimentului.

2.Sponsorizând acțiunea printr-o donație stabilită de tine, fie ca instituție sau persoană fizică.

Înotând, susținem activitatea asociației Moving On și contribuim la facilizarea accesului femeilor afectate de cancer mamar la programe de educație și servicii de suport.
Înotând, ne putem susține prietenele, surorile, verișoarele sau mamele si bunicile.
“ÎNOTAM PENTRU VIATA” este un eveniment care oferă comunității o posibilitate de a sprijini lupta pentru viață. Cei mai mari dușmani în calea vindecării sunt solitudinea celor afectați de boală, precum și ignoranța și indiferența celor din jur.
ÎMPREUNĂ PUTEM SĂ ADUCEM CELOR AFECTATE DE BOALĂ SENTIMENTUL CĂ NU SUNT SINGURE.

Pentru înscrieri va rugam sa folositi link-ul urmator :
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeuZV2Ee1lQVUwowfRM339GMqS1JUEAg6mTZrC2a5LUI7TuKw/viewform?c=0&w=1
Data: 15 Aprilie 2018
Locul: Arena Aqua Sport
Durata: 14:00 - 17:00

Condiții de participare:
-Apt fizic
-Participantii trebuie sa stie sa inoate
-La receptie se va semna o declaratie pe propria raspundere si acordul parintilor pentru copii daca este cazul
-Tinand cont ca este un eveniment caritabil si nu o competitie, va rugam sa veniti cu blandete si rabdare pentru ca s-ar putea sa aveti unul sau mai multi parteneri (maxim 4) de inot pe culoar si atunci se va inota in sistem circuit ( de aceea locurile sunt limitate ). Exceptie face culoarul copiilor, unde vor fi mai multi pe culoar in circuit.
Recomandari:
-Daca aveti invitati la eveniment, este recomandat sa aiba tricou, slapi si apa asupra lor deoarece temperatura ambientala este ridicata
-Participantii sunt rugati sa ajunga cu 30 de minute inainte de inceperea evenimentului
-Indicat ar fi sa nu se manance cu o ora inainte de competitie
-Fiecare culoar are asigurat doi voluntari care va vor raspunde la eventualele intrebari organizatorice
-Va rugam sa anulati programarea in cazul in care nu reusiti sa ajungeti
-Cei care se înscriu la proba de 10 km, vor avea startul mai devreme, poate chiar dimineațăDespre asociația MovingOn
Misiunea noastră este îmbunătățirea calității vieții persoanelor vulnerabile în fața cancerului de sân prin programe de educație și suport.
În prezent, MovingOn adresează o invitație către toate companiile și ONG-urile de profil din țară și din străinătate de a se alătura luptei pentru viață și de a pune bazele unei comunități de susținere pentru femeile diagnosticate cu cancer mamar.
http://movingon.ro/povestea-movingon/

Timea Somogyi- organizator
“NU AM OM” – vorbele fostului Ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, m-au făcut să îmi doresc să ies din zona de confort și să fac ceea ce ține de mine pentru a-mi ajuta aproapele. Asta nu înseamnă că automat se rezolvă toate problemele, dar dacă reușesc să încurajez oamenii să ajute chiar prin intermediul unui hobby de-al lor, inseamnă că ne pasă de cei din jur. Dacă putem face un bine cu impact și mai mare pentru oameni, pentru societate, înseamnă că am reușit să “PUNEM LUMEA ÎN MIȘCARE”