Timisoara

Insidecor

Insidecor

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Ion Ionescu de la Brad, nr. 1
Telefon
0726392537, 0747010206
Web
http://insidecor.ro
Social links
Categorie
Firme mobila
Modificat
acum 4 saptamani si 18 ore
Vizualizari
3755

Voteaza & Distribuie

Descriere

Insidecor din Timisoara


Insidecor creeaza doar mobilier la comanda plasand in centrul activitatii sale clientul si ideea de creatie, diversitate, bun gust. Filosofia Insidecor incearca sa elimine ideea de cliseu si ofera personalitate si identitate proprie fiecarei lucrari. Fiecarui spatiu ii este practic redefinita identitatea. Experienta noastra ne ofera capacitatea de a gasi solutii practice si estetice pentru orice spatiu.

Insidecor realizeaza toate tipurile de mobilier pentru interior (mobilier de bucatarie, dormitor, dressing, birou, living, spatii comerciale etc.) si din orice tip de material, de la PAL si MDF, pana la lemn, folosind accesorii de calitate tocmai pentru a intregi rezistenta, calitatea si esteticul mobilierului. Se utilizeaza canturi ABS tot in sensul de a conferi rezistenta si aspect convingator.

Un atu important este faptul ca reusim sa oferim preturi competitive folosind accesorii si materii prime de cea mai buna calitate(Wodego, Blum, Hettich, Grass).

Insidecor ofera un serviciu complet. Oferim consiliere gratuita in alegerea modelelor si culorilor, materiale si accesorii la mobila bucatarie, dimensiuni si forme, compartimentari si idei de optimizare si aranjare a spatiului.
Echipa insidecor este specializata in mobilierul de bucatarie. In interiorul oricarui camin bucataria este spatiul cel mai aglomerat.

Cu atat mai mult in zilele noastre cand aici se desfasoara activitati tot mai diversificate. Aceasta incapere tinde sa primeasca tot mai multe atributii si sa rezolve din ce in ce mai multe dintre nevoile noastre zilnice.
Cu toate astea,ritmul vietii de zi cu zi ne cere ca acest spatiu complex sa fie cat mai putin complicat si mai mult, petrecand mult timp aici, avem nevoie sa-i oferim un aspect primitor, placut. Toate astea intr-o incapere care de multe ori poate sa para neincapatoare.

Prin urmare Insidecor reprezinta o solutie serioasa si completa pentru cei mai exigenti clienti si si va asteptam sa colaborati cu noi.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Sambata: 9:00 - 14:00