Timisoara

ISWinT - International Student Week in Timisoara

Detalii festival

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 2 luni si 3 zile
Vizualizari
5199

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 22 iulie 2019 - Vineri 2 august 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare festival

Începe ISWinT, festivalulul care va schimba... ziua de mâine

Marți, 23 iulie 2019, la ora 16:00, în sala festivă a Liceului de Muzică „Ion Vidu”, se dă startul ediției 2019 a Festivalului ISWinT (International Student Week in Timișoara), cel mai amplu proiect organizat de către Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (Liga AC) din cadrul Universității Politehnica Timișoara, proiect aflat sub patronajul Parlamentului European, patronajul Guvernului României și patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO. În cadrul acestui proiect, Timișoara va găzdui, timp de 10 zile, peste 130 de studenți din întreaga lume.
Tema ediției de anul acesta este „Learn today, change tomorrow” („Învață azi, schimbă ziua de mâine!”), prin care studenții sunt încurajați să se implice în mișcări sociale, pornind o schimbare în țările din care provin.
Studenții străini, care provin din țări de pe toate continentele precum China, Afganistan, Italia, Rusia, Tunisia și multe altele, vor participa la cele 8 ateliere pregătite de studenții Ligii AC, care sunt bazate pe Obiectivele Europene pentru Tineret (European Youth Goals)