Timisoara

Iulius Mall si Asociatia Little People marcheaza Ziua Internationala a supravietuitorilor de cancer

Iulius Mall si Asociatia Little People marcheaza Ziua Internationala a supravietuitorilor de cancer

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Vizualizari
689

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 4 octombrie 201410-21

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

IULIUS MALL ȘI ASOCIAȚIA LITTLE PEOPLE MARCHEAZĂ ZIUA INTERNAȚIONALĂ A SUPRAVIEȚUITORILOR DE CANCER

Pe 2 octombrie 2014, de Ziua Internațională a Supraviețuitorilor de Cancer, Asociația Little People România invită publicul să poarte galben, în semn de solidaritate și respect față de cei care au învins boala.

Asociația Little People marchează la nivel naţional această zi prin activități de comunicare și conștientizare a mesajului pozitiv al supraviețuirii, dar și prin campanii de strângere de fonduri. Astfel, joi şi sâmbătă, între orele 10.00 – 21.00, asociaţia va fi prezentă cu standuri galbene în IULIUS MALL TIMIȘOARA. Acţiuni similare vor avea loc la Cluj-Napoca, București, Iași și în Republica Moldova.

Pe 2 octombrie vom purta galben, culoare ce semnifică reușita asupra bolii, pentru că ne pasă și pentru că ne dorim ca mesajul plin de speranță să ajungă la toți cei care au nevoie!Sperăm ca acest gest simbolic de solidaritate să fie o sursă de motivație pentru toți cei care în acest moment urmează tratamentul oncologic și care au mare nevoie de încurajarea declarat Katie Rizvi, fondatoare a Asociației Little People România și a Clubului Temerarii.