Timisoara

La PAS. festival de gastronomie artizanala

Detalii festival

Social links
Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 1 an si 6 zile
Vizualizari
686

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 4 octombrie 2019 - Duminica 6 octombrie 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare festival

Gătitul este o activitate de rutină, dar care în fapt separă oamenii de restul viețuitoarelor. Practicile legate de mâncare, mâncatul împreună, partajarea hranei, povestirile schimbate deasupra mesei și celelalte ritualuri asociate cu hrana, toate acestea sunt acte cotidiene ale culturii conviețuirii noastre.

Complexitatea relației dintre mâncare și cultură depășește discuția despre gusturile și valorile unor grupuri culturale sau a unor clase sociale, despre moștenirea culturală și validarea unor relații interumane, fiind esențială pentru înțelegerea civilizației noastre.

Festivalul face parte din programul LA PAS. slowing down, ce urmărește dezvoltarea consumului responsabil și valorizarea hranei ca vehicul cultural. LA PAS. slowing down promovează produsele alimentare provenite dintr-o economie durabilă, obținute cu respect față de mediu și oameni.

30 de mici producători de hrană
12 meșteșugari
4 berării artizanale locale
4 crame mici locale
3 cafe-baruri
20 de ateliere
2 vernisaje
lansare de carte
teatru pentru copii
food perfomance
alternative, jazz & electro
Disco-Soup & Picnic Urban


Pe toată perioada desfășurării acestui eveniment se vor înregistra secvențe foto și video, situaţie care va conduce incidental şi la prelucrarea unor date personale reprezentând imagini foto/video, ale participanților la acest eveniment.

Prin participarea la Festivalul La Pas vă daţi acordul pentru toate materialele audio/foto/video/scrise ce urmează a fi folosite/transmise/afişate/publicate pe platforme media şi social – media (Facebook, Instagram, etc.), pe site-ul și pe pagina de facebook a programului La Pas.slowing down şi a partenerilor acestuia.

Filtre festival

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta