Timisoara

Cei mai buni barista din regiune se intrec in arta prepararii cafelei la Iulius Mall

Detalii workshop

Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Apartine de
Iulius Town Timisoara
Vizualizari
1139

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 31 octombrie 2014 - Duminica 2 noiembrie 201410-19

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

CEI MAI BUNI BARISTA DIN REGIUNE SE ÎNTREC ÎN ARTA PREPARĂRII CAFELEI LA IULIUS MALL

SCAE România caută la IULIUS MALL TIMIȘOARA cei mai buni barista din vestul ţării. Competiţia regională va avea loc în food court-ul mall-ului, în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie 2014, între orele 10.00 – 19.00.

Vineri, cei interesaţi să se înscrie la competiţie pot participa la sesiuni de pregătire. Sâmbătă, maeştrii în arta cafelei vor oferi demonstraţii de brewing, ibrick, latte art şi coffee in good spirits, pentru publicul larg. Iubitorii intensei licori negre vor avea ocazia să savureze gratuit specialităţile pregătite de concurenţi. Întrecerile din cadrul Regional Barista Competition sunt programate duminică. Înscrierile se fac online, la adresa de e-mail office@scaeromania.eu.

Următoarele etape regionale vor avea loc la Bucureşti, în perioada 13 – 16 noiembrie, şi la Iulius Mall Cluj, între 5 şi 7 decembrie. Campionatul Naţional de Barista se va desfăşura în intervalul 10 - 14 decembrie, în Capitală, iar câştigătorul va reprezenta România la Campionatul Mondial din Seatle, din aprilie 2015. În plus, Campionatul Naţional de Ibrick va avea loc în Bucureşti, între 13 şi 16 noiembrie 2014, iar etapa mondială va fi găzduită de Atena, în februarie 2015.

SCAE este o asociaţie nonprofit, cu un număr tot mai mare de membri în toată lumea, care lucrează, dezvoltă şi luptă pentru excelenţa în cafea, pentru o piaţă corectă şi servicii la cele mai înalte standarde.

Filtre workshop

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta