Timisoara

Lectura bilingvă: „Viața mea cu zombi și dovleci-bombă” " cu Christian Tielmann și Zapf

Lectura bilingvă: „Viața mea cu zombi și dovleci-bombă” " cu Christian Tielmann și Zapf

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 10 luni si 16 ore
Apartine de
Centrul Cultural German
Vizualizari
145

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 19 septembrie 201818:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Lectura bilingvă: „Viața mea cu zombi și dovleci-bombă” " cu Christian Tielmann și Zapf

E de-abia prima zi de școală și Max își dă seama că lucrurile nu sunt așa de roz: tot felul de tipi afurisiți sunt după el și chiar nu reușește să mai înțeleagă lumea. Ce fel de colegi sunt aceștia? Toți sunt zombi? Din fericire, Max are imaginație și prieteni care îi pot salva viața!
Seria “School of the dead” a autorului german Christian Tielmann este o carte nemaipomenită, plină de aventuri și distracție. Ilustrațiile cărții de benzi desenate sunt realizate de către Zapf, sunt foarte speciale și cu siguranță îi vor distra pe cititori, fie ei băieți sau fete.

Miercuri, 19 septembrie 2018, de la ora 18:30, autorul și ilustratorul vor fi prezenți la librăria La Două Bufnițe pentru a se întâlni cu publicul din Timișoara.
Christian Tielmann va citi din primul volum al seriei (care urmează să apară și în limba română, la editura Nomina) iar Zapf va ilustra live. Aida Olaru, studentă la secția germană a Facultății de Muzică și Teatru din cadrul UVT va citi versiunea în limba română astfel încât toți copiii prezenți să poată urmări povestea.

Christian Tielmannscrie cărți pentru copii și adolescenți și se bucură de mare succes. Până în prezent, a publicat peste 40 de volume la diferite edituri, cărțile lui au fost traduse în 24 de limbi și a primit numeroase premii literare. Ilustratorul independent, Zapf (Falk Holzapfel) trăiește la Viena și Berlin și pe lângă ilustrațiile pentru cărțile pentru copii sau diferite jocuri, se ocupă și de producția de filme.