Timisoara

LEII şi URŞII gata de derby de Timişoara

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
530

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

BC Timişoara şi BC Timba vor juca sâmbătă derbiul oraşului la baschet masculin. Cele două garnituri abordează diferit derbiul. BCT are moral bun după victoria cu Sibiul, dar mai ales pentru că a fost preluată de antrenorul Dragan Petricevic, în timp ce Timba, măcinată de probleme financiare, dar şi de lot, ar putea rămâne din iarnă fără tehnicianul Bogdan Murărescu.
„Deşi au trecut deja cinci zile, această bucurie a reîntoarcerii la Timişoara îmi dă o energie extraordinară şi sunt încrezător că ne putem îndeplini toate obiectivele. Nu mă refer doar la cele sportive, ci şi la cele legate de identitate. Trebuie să dăm un impuls către tribună, iar acesta trebuie să vină din teren. De această dată voi face eu un apel către suporteri, către galerie, strict pentru meciul de sâmbătă, cu Timba. În ceea ce priveşte următorul joc, cu Craiova, rămâne la latitudinea lor dacă vor veni şi vor susţine echipa. Dar sâmbătă, având în vedere că e vorba despre două echipe din Timişoara, sala ar trebui să fie arhiplină”, a spus Dragan Petricevic, noul antrenor al BCT.
„Sper să se rezolve și problemele începând de anul viitor. Semnale sunt și trebuie să se întâmple ceva, pentru că nu se mai poate continua în felul ăsta. E greu să lucrezi în astfel de condiții. Din punctul meu de vedere, dacă nu se întâmplă nimic, sunt șanse foarte mari să îmi văd de treburile mele. La mine nu se pune problema de bani, e vorba de alte probleme. Sper să devenim ce am fost anul trecut, pentru că am fost un grup unuit, din toate punctele de vedere, iar acesta a fost unul dintre avantajele noastre majore. În acest an, s-au schimbat anumite lucruri, implicarea n-a mai fost aceeași din partea tuturor, iar acest lucru se vede și în rezultatele echipei. Asta îmi doresc cel mai mult, de la anul să reîncepem să tragem cu toții la aceeași căruță, de la conducere, la staff tehnic, la jucători și să începem să construim, pentru că acest lucru nu se poate decât într-un mediu propice pentru performanță”, a declarat Bogdan Murărescu.
BC Timişoara - BC Timba se joacă sâmbătă de la ora 18 în Sala Constantin Jude.