Timisoara

Les Mills programs - launching event

Les Mills programs - launching event

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 1 an si 2 saptamani
Vizualizari
175

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 1 martie 201918:30-21:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Vino în 01 martie, la Smartfit Studio 2, să faci cunoștință cu antrenamentele #1 în lume, create de Les Mills!

Program:
18:30 - 19:30 - BODYPUMP
20:00- 21:00 - BODYBALANCE

Participarea este gratuită pentru toți doritorii și se face în baza unei rezervări.

*Rezervările pentru clienții #Smartfit se fac online, pe www.smartfitstudio.ro, iar cei care nu au un abonament de #GroupTraining activ, își pot face rezervare prin apel telefonic la oricare recepție Smartfit.

Les Mills este o companie globală, care creează programe de antrenamente de grup, bazate pe studii și cercetări în domeniul sportului și al sănătății, care sunt testate și îmbunătățite constant de către o echipă specializată. Cu peste 18 programe diferite, Les Mills schimbă coregrafiile o dată la 3 luni, pentru fiecare program în parte, cu muzică și tipuri noi de exerciții, pentru a îmbunătăți condiția fizică a participanților.

BODYPUMP

Acest antrenament este destinat tuturor, indiferent de nivelul de pregătire fizică. Folosind greutăți de la mici la medii și executând un număr mare de repetări, acest program oferă un antrenament corporal total, care ajută la tonifierea musculaturii și la arderea unui număr mare de calorii.

BODYBALANCE

Acest antrenament îmbină elemente de Yoga, Pilates și Tai Chi. Acesta îmbunătățește flexibilitatea corpului, dezvoltă musculatura care susține coloana vertebrală (CORE muscles) și te ajută să te eliberezi de stres.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta