Timisoara

Locul 6 la seniori, vicecampioni la juniori

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 4 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
748

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

La fel ca in sezonul trecut, Rugby Club Municipal Timisoara a incheiat campionatul in prima jumatate a clasamentului, dar nu mai sus de locul sase. Cu infrangeri pe linie in faza play-off, baietii lui Cosmin Ciorici nu au obtinut nici macar un punct bonus in cele zece partide disputate in ultima parte a competitiei interne. Singura realizare din 2009 pentru RCM ramane castigarea Cupei Europei Centrale, intrecere pe care de altfel a dominat-o autoritar. Mai recent insa, echipa de juniori sub 12 ani a Clubului Sportiv Scolar Bega a devenit vicecampioana nationala.
Micutii rugbysti timisoreni pregatiti de catre cuplul de antrenori Ion Chirita - Mircea Bologa au pierdut finala turneului de la Bucuresti in fata echipei RC Pantelimon, cu scorul de 2-4.
Sectia de rugby a Clubului Sportiv Scolar Bega organizeaza selectii pentru copii nascuti intre anii 1994 si 1998. Cei interesati sunt asteptati zilnic, de luni pana vineri, la sediul clubului din zona Circumvalatiunii. Relatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0729396029.