Timisoara

Maestros del Ritmo mixează la Untold Festival 2016. Până atunci te bagi la „repetiții”?

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 3 saptamani
Vizualizari
705

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cel mai iubit crew de DJ-i din Timișoara ajunge la Untold. Maestros del Ritmo mixează la celebrul festival din România, joi, 4 august, pe scena Stormkeep by Redbull. Artiștii au făcut furori în ultimii ani, în orașul de pe malul Begăi, ca rezidenți ai clubului Epic Society. Tot împreună și-au manifestat dragostea pentru muzică electronică în fiecare weekend de vară la Ponton Casa Baraj.

Tradiția pe care băieții au creat-o cu mix-urile lansate pe suport CD, ajunse la volumul 19, i-a adus aproape de iubitorii muzicii electronice din toată țara. Echipa specializată în iureșuri de neuitat își pune talentul la pupitru și înainte de mare eveniment din august. Maestros de reîntâlnesc cu prietenii lor, la clubul Epic Vara, vineri, 29 iulie, pentru un eveniment picant.

The Rehearsal for Untold are loc de la ora 23 și adună houserii timișorenii să se rupă în mișcări, în fața pupitrului, până răsare soarele. „Repetițiile” acestei povești străpung inimile rebele cu muzică electronică și, la fel ca festivalul din Cluj-Napoca, sunt „nespuse” dar trăite la intensitate maximă.