Timisoara

Marmot

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Eugeniu De Savoya
Web
http://mountain-gear.ro/
Categorie
Magazine cu echipament sportiv
Modificat
acum 7 luni si 4 zile
Vizualizari
965

Voteaza & Distribuie

Descriere

Marmot România a deschis primul magazin din România la Timișoara
Horia Colibășanu a vorbit despre experiența lui cu echipamentele Marmot la mare înălțime
În acest weekend a fost inaugurat primul magazin Marmot din România. Evenimentul s-a desfăşurat în faţa magazinului, cei prezenţi putând să încerce echipamentele pentru munte, să îşi facă fotografii (prelucrate pe loc) şi să obţină autografe de la Horia Colibăşanu. Primul român care a ajuns pe vârfurile K2, Manaslu, Dhaulagiri şi Annapurna, aflate la peste 8.000 de metri altitudine, a fost prezent la eveniment şi a vorbit despre experienţa lui cu echipamentele Marmot la mare înălţime.
Brandul american de echipament outdoor Marmot a intrat pe piaţa din România printr-un parteneriat oficial de reprezentare cu Mountain Gear Distribution, prin acest prim magazin deschis ieri în zona centrală a Timişoarei, pe strada Eugeniu de Savoya.
Jan Schapmann, responsabil dezvoltare pieţe emergente în cadrul Marmot Mountain Europe, a subliniat că brandul doreşte să se dezvolte în România pentru că țara noastră reprezintă un potenţial important, cu un număr de 20 milioane locuitori şi cu o evoluţie pozitivă semnificativă în ultimii ani. Totodată, Jan Schapmann a mulţumit partenerilor români, Alin Negru şi Mircea Sîrbu pentru eforturl depus în acest proiect ce s-a concretizat în doar câteva luni de zile. Vorbind despre valorile Marmot, reprezentantul german a subliniat că brandul respectă natura, încercând pe cât posibil să nu dăuneze mediului înconjurător la nivel de producţie şi retail. Astfel, magazinele Marmot folosesc becuri economice, lemnărie şi pungi de hârtie provenite din zonele în care exploatarea lemnului este sustenabilă.
Deschiderea oficială a magazinului s-a încheiat printr-un moment muzical, pe viniluri, ceea ce a atras atenţia trecătorilor care au avut ocazia să beneficieze de reduceri de până la 40% în ziua deschiderii.

Filtre

Zone din Timisoara: Cetate