Timisoara

Melodie nouA: Bala & Alex Caletean - Un nou inceput

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
1127

Voteaza & Distribuie

Descriere

Wazzup ENT. propune o nouă piesă pentru această vară. Artiştii lor, Bălă şi Alex Căletean, au lansat piesa Un nou început, care vorbeşte despre faptul că mereu există o a doua şansă, ori de câte ori ai greşit până atunci.

Fiecare dintre noi a avut de ales, cel puţin odată, între bine şi rău. Personajul principal este Bălă, reprezentativ pentru orice tânăr al generaţiei actuale pus faţă în faţă cu cele 2 variante. Lui ii se oferă posibilitatea de a alege între calea cea bună (reprezentată de fată, ca simbol al iubirii şi al purităţii) şi calea cea rea (anturajul, de cele mai multe ori factor al decăderii morale a tinerilor).

Pentru că muzica se face cel mai bine din inimă, textul este o creaţie proprie a celor doi artişti, Alexandru Bălășoiu şi Alex Căletean. Instrumentalul a fost compus de Paul Sebastian, un tânăr producător din Timişoara, membru şi el al echipei Wazzup ENT.. Melodia a fost întregistrată şi masterizată la DSPro Studio. Videoclipul este o creaţie marca Happy End Studio, regia fiind realizată de Ciprian Dan Bilencu şi imaginea de Monica Herman.

Proiectul a fost finanţat prin programul YouthBank Timişoara.
Link: http://youtu.be/4xyD2AYxxXw.