Timisoara

Memoriile Cetatii

Eveniment de excepție la Timișoara: balerinii ruși au făcut spectacol pe gheață la Sala Olimpia. GALERIE FOTO

Detalii

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
93

Voteaza & Distribuie

Descriere

MEMORIILE CETĂȚII – APEL DE PROIECTE ARTISTICE

Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană marchează Centenarul Marii Uniri prin evenimentul „Memoriile cetății”, o sărbătoare a culturii, care se va întinde pe o perioadă de zece zile, în zece cartiere din Timișoara. 10 zile × 10 cartiere = 100 de ani de unitate și re-inventare.

În data de 19 aprilie, Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană a lansat apelul de proiecte artistice pentru programul ”Memoriile cetății”.

Dorim să vă informăm că a fost eliminată etapa de preselecție din cadrul acestui apel, artiștii având astfel posibilitatea de a depune proiecte artistice până în data de 3 iunie, cunoscând structura, dimensiunile și forma instalațiilor câștigătoare din cadrul apelului proiecte pentru instalațiile arhitecturale temporare.

În acest sens, în data de 15 mai, vor fi anunțate toate detaliile și caracteristicile tehnice ale instalațiilor care vor găzdui lucrările de artă ale artiștilor și ale comunității realizate în cadrul proiectului Memoriile cetății.

Data anunțării câștigătorilor acestui apel, precum și celelalte detalii ale regulamentului rămân neschimbate.

Concursul se va desfășura după următorul calendar:

19 aprilie – lansarea concursului
3 iunie – data limită pentru primirea proiectelor
7 iunie – anunțarea câștigătorilor

Toate detaliile privind concursul de proiecte ”Memoriile cetății” se găsesc accesând următorul link http://www.timisoara2021.ro/2018/03/29/concurs-de-solutii-memoriile-cetatii/

Sursa informatii: www.primariatm.ro