Timisoara

Evenimentele "Calatoria" de Brandon Bays

Metoda "Calatoria" de Brandon Bays

Detalii workshop

Telefon
0728001744
Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1693

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 26 septembrie 201510:00-18:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

Metoda "CALATORIA de Brandon Bays" la Timisoara
- recomandata de DEEPAK CHOPRA, ANTHONY ROBBINS, JOHN GREY - Evenimente in luna septembrie la Timisoara:
 • Conferinta Gratuita - 24 septembrie, 18.30 - 20.30, iar cei interesati pot ramane la sesiunea de intrebari si raspunsuri, intre orele 20.30-21.30
 • Workshop - sambata 26 septembrie, 10.00 - 18.00
 • Sedinte Private - in perioada 23-25 septembrie, cu terapeut Denisa Florea
"Calatoria” este un proces de vindecare si re-echilibrare fizica si emotionala, ce porneste de la ceva concret din viata ta, ceva ce iti doresti sa schimbi, te conduce apoi prin emotiile tale, una dupa cealalta, pana in punctul in care descoperi, recunosti si te reconectezi la intelepciunea ta interioara, la esenta fiintei tale; si, cu aceasta noua constiinta, parcurgi apoi drumul inapoi, cu o noua capacitate de a intelege, de a ierta, de a te vindeca si de a te elibera.
IMPORTANT: Va recomandam sa cititi cartea "Calatoria" de Brandon Bays. Doritorii vor primi gratuit cartea in format electronic, in urma completarii formularului de inscriere.
MARTURII:
Povestile de succes primite de la oameni care au experimentat aceasta metoda vorbesc de la sine despre eficienta si puterea transformatoare a “Calatoriei”. In ultimii 25 ani, mii de oameni care au folosit metoda The Journey s-au eliberat de probleme ca anxietate, stres, lipsa increderii in sine, depresie, incapacitate de a gestiona emotiile negative, boli fizice, dependente si comportamente nesanatoase, probleme relationale si profesionale.
 • "Calatoria m-a facut sa inteleg una dintre cele mai puternice emotii cu care traiam"
 • "Azi este prima mea zi fara durere"
 • "Darul cel mai de pret al „Calatoriei” este accesul la SURSA"
 • "O prietena de a mea s-a vindecat de cancer mamar"
 • "Depresie cronica – vindecata! In timpul procedeului “Calatoria” am fost VINDECATA – nu partial, ci in totalitate de depresie!!! A fost ULUITOR"

PROGRAMUL EVENIMENTELOR "CALATORIA" la Timisoara:
CONFERINTA GRATUITA "CALATORIA" - joi 24 septembrie, 18.30 - 20.30, iar cei interesati pot ramane la sesiunea de intrebari si raspunsuri, intre orele 20.30-21.30
Conferinta este cu intrare libera si sugeram o donatie de 10 lei/persoana pentru a acoperi costurile cu organizarea.

In cadrul conferintei se va prezenta pe scurt istoria de peste 25 de ani a acestei metode si motivele pentru care a luat nastere. Astfel se va vedea ca pe langa latura spirituala, metoda are o baza stiintifica si principii psiho-terapeutice incluse.

Urmeaza partea de exercitii practice si cei prezenti vor avea ocazia sa simta pe propria piele cum functioneaza aceasta metoda. Fiecare, plecand acasa, atinsi de frumusetea si puterea ei. Aceasta va fi parte aplicata a conferintei, menita ca sa ofere posibilitatea de a transforma “teoria” in “practica”.

Terapeut Denisa Florea va vorbi si despre experienta ei practica, despre cazuri rezolvate cu metoda Calatoria, probleme emotionale sau fizice.

Conferinta se va incheia cu o parte de intrebari din partea publicului interesat, urmate de raspunsurile terapeutei.

WORKSHOPUL "CALATORIA" - sambata 26 septembrie, orele 10.00 – 18.00, cu 1 ora pauza de masa Workshop-ul „Călătoria” prezintă ceea ce Brandon Bays a folosit şi a descoperit în urma propriei experiente de vindecare (o tumoare care ii punea viata in pericol).
Astăzi procedeul „Călătoria” e oferit cu generozitate pe tot cuprinsul globului,ca un instrument unic de o mare eficienţă şi profunzime, pentru trezirea şi eliberarea potenţialului infinit din noi înşine, aflat la granița între vindecarea emoțională si evoluția spirituală.

Vei lucra practic
În cadrul workshop-ului vei experimenta practic diferitele părţi ale procedeului. Vei avea ocazia de a privi în profunzimile sufletului propriu pentru a descoperi acolo, acele locuri delicate, vulnerabile, care au nevoie de blândeţe, alinare şi iertare pentru a se elibera de poverile purtate uneori ani de-a rândul, ca urmare a experienţelor de viaţă dureroase.

Te invit într-o „Călătorie” din care te vei întoarce zâmbitor, eliberat, simţindu-te mult mai bine în pielea ta şi percepându-i pe ceilalţi ca pe nişte prieteni dragi. Însă darul cel mai preţios al „Călătoriei” este accesul la ceea ce Brandon numeşte „Sursa” – esenţa fiinţei noastre sau Sinele Superior. Până la urmă, din moment ce toate bolile şi afecţiunile, fie ele fizice sau emoţionale, au drept origine uitarea sau ignorarea originii noastre divine, adevărata vindecare constă în a afla cine eşti cu adevărat. Este un dar pe care nu ţi-l mai poate lua nimeni!

Ce obţii prin acest workshop:
 • Afli ce spune ştiinţa de ultimă oră despre influenţa emoţiilor asupra sănătăţii;
 • Înveţi cum să îţi gestionezi emoţiile pentru a trece dincolo de ele, spre esenţa fiinţei tale;
 • Înveţi să ierţi: nu doar teoretic, ci şi practic, eşti ghidat pas cu pas pentru a te elibera de resentimente dintre cele mai grele;
 • Accesezi într-un mod blând, facil şi sigur, diamantul pur, de pace, de iubire și acceptare necondiţionată ascuns sub emoţiile tale de orice fel.
 • Prin vindecarea emotionala are loc si vindecarea fizica
SEDINTE PRIVATE CALATORIA - in perioada 23-25 septembrie, cu terapeut Denisa Florea. Inscrie-te in formular si te vom contacta pentru programare. Evenimentele sunt sustinute de catre DENISA FLOREA, terapeut, facilitator acreditat al procesului de vindecare si transformare personala The Journey (Calatoria).

Avand la baza formarea in domeniul psihologiei sanatatii publice si clinice, Denisa a absolvit programul de formare directa cu Brandon Bays, compus din modulele „Journey Intensive Program”, „Advanced Skills Workshop”, „Trainers’ Training”, „The Manifest Abundance Retreat”, "No Ego Retreat", "Life Transformation Week Retreat".

Formator acreditat, Denisa organizeaza si sustine workshop-uri şi sesiuni individuale în metoda „Călătoria” in numeroase orase ale tarii, lucrand cu peste 600 de oamenii, cu mai mult de 1000 ore de terapii private.

Astfel a avut experienta personala a modului in care functioneaza aceasta metoda de la un individ la altul si schimbarile care se produc in urma aplicarii ei in mod constant.
Inainte de a deveni practician acreditat, Denisa a lucrat ea insasi cu aceasta metoda, si a vazut rezultatele prin propria experienta.

LOCATIE: Timisoara, locatia exacta se va anunta persoanelor inscrise prin email.
INVESTITIA TA:

Pentru Conferinta - intrare libera, recomandam o donatie de 10 lei/persoana pentru a acoperi costurile cu organizarea

Pentru Workshop:
- 200 lei/persoana
sau
- 150 lei/persoana - pentru cei care achita pana cel tarziu in 24 septembrie (puteti achita inclusiv la conferinta din 24 septembrie)

Pentru Sedintele Private:
- 200 lei/sedinta privata Calatoria ( aproximativ 1,5h)
Inscrie-te in formular si vei fi contactat(a) pentru programare.

INSCRIEREA IN FORMULAR ESTE OBLIGATORIE PENTRU PARTICIPARE, te rugam sa te inscrii atat pentru conferinta cat si pentru workshop sau sedintele private.