Timisoara

Misterele Greciei Antice

Detalii

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
695

Voteaza & Distribuie

Descriere

Expoziția interactivă „Misterele Greciei Antice” își deschide porțile luni, 19 septembrie, la Iulius Mall din Timișoara (lângă locul de joacă pentru copii) și va putea fi vizitată până pe 2 decembrie 2016,zilnic, între orele orele 10:00 – 20:00.
„Misterele Greciei Antice” este cea de-a doua expoziție din seria History Hackers – un concept original Emagic, ce își propune să aducă în atenția celor mici istoria pe înțelesul lor, fascinantă și mereu surprinzătoare.
Dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, expoziția va include prezentări și explicații ale momentelor, personajelor și obiceiurilor esențiale ale epocii, îmbinând faptele istorice cu elemente de butaforie, dar și ateliere interactive cu scop educațional. Astfel, cei mici vor învăța într-un mod ludic despre Calul Troian, Acropolele, Labirintul Minoic, cariatide, atlanți sau teatre grecești și vor putea participa la ateliere de scriere sau experimente științifice, toate având scopul de a explica istoria pe înțelesul copiilor.
Expoziția este deschisă în perioada 19 septembrie – 2 decembrie, zilnic, între orele 10:00 -20:00, iar accesul se face pe bază de bilet ce va include vizitarea sălilor precum și participarea la atelierele interactive. Prețul biletelor va fi 25 de lei pentru copii până în 14 ani și 30 de lei pentru adulți. Pentru grupuri de minim 20 de copii, biletul va costa 20 de lei/copil, cu gratuitate pentru 2 însoțitori.
Biletele vor putea fi achiziționate de la intrarea în expoziție, începând cu data de 19 septembrie și, în curând, de pe www.eventim.ro. Progrămarile pentru grupuri se fac la numărul de telefon 0760.241.115 sau direct la intrarea expoziție, în programul de vizitare.
După București, Cluj-Napoca, Sibiu, Iași și Brasov, proiectul History Hackers revine în Timișoara după ce prima expoziție a seriei, „Secretele Egiptului Antic”, s-a bucurat de succes printre participanți în toamna anului trecut.
Un concept original Emagic, „Misterele Greciei Antice” este organizată la Timișoara cu susținerea Muzeului Național al Banatului, Kathrein și Mahle.
Mai multe detalii pe site-ul www.historyhackers.ro precum și pe pagina oficială de Facebook a proiectului: www.facebook.com/HistoryHackers.ro.