Timisoara

Moara cu Cafea

Moara cu Cafea

Detalii cafenea

Adresa
Timisoara, Bulevardul Doctor Iosif Bulbuca, nr. 164
Telefon
0744433324
Social links
Categorie
Cafenele
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
1506

Voteaza & Distribuie

Prezentare cafenea

Moara cu cafea, o nouă cafenea pentru timișoreni

Sâmbătă, 25 noiembrie 2017, se deschide o nouă cafenea pentru timișoreni. Situată pe bulevardul Dr. Iosif Bulbucă nr. 164, lângă Hotelul Lido, Moara cu cafea așteaptă iubitorii băuturii care ne acompaniază diminețile cu sortimente de cafea proaspăt prăjită și cu povești interesante despre arome și gusturi.
AROMELE
Tanzania, Etiopia, Kenya, Guatemala, Nicaragua, Indonezia sau Papua Noua Guinee sunt doar câteva dintre originile pe care Moara cu cafea le are în prezent în selecția sa de cafele. Arome de piersici, vanilie, căpșună, iasomie, flori de soc, ierburi, miere, bergamotă, citrice, ciocolată sau condimente caracterizează aceste cafele, pe care bariștii cafenelei sunt pregătiți să le recomande clienților în funcție de preferințe.
CAFEAUA
Cafeaua de specialitate este definită ca o cafea de o calitate superioară, cu un gust diferit, unic, cu o caracteristică de aromă specială, care nu are defecte de gust.
Acest tip de cafea este cultivat într-o zonă definită cu precizie, în microclimate speciale, unde solul are caracteristice speciale în compoziție, care influențează gustul cafelei.
Fermele cu cafea de specialitate nu sunt mai mari de 10-15 hectare, de aceea cafeaua de specialitate nu se găsește în cantități foarte mari pe piață.
Fiecare sortiment de cafea de specialitate provine dintr-o singură țară, o anumită cultură a unui singur producator, de aceea fiecare ceașcă are o aromă aparte.
UN CAMPION
La evenimentul de deschidere va participa și Laurențiu Ștefan, dublu campion național în 2013 și 2014, Barista Trainer și consultant pentru cafenele și prăjitorii de cafea. Cu o experiență de 11 ani în domeniu, Laurențiu este un împătimit al cafelei, care transmite cu pasiune și generozitate informațiile acumulate de-a lungul timpului.
WORKSHOP
În timpul evenimentului de sâmbătă, în ziua porților deschise la Moara cu cafea, iubitorii de cafea sunt așteptați pentru a trăi o adevărată experiență a gustului, iar cei care își doresc să prepare chiar ei cafeaua la espressor, sub îndrumarea unui barista, vor putea face acest lucru în una dintre sesiunile de workshop, care se vor desfășura de la ora 11:30, 13:00 și 15:00.
PROPRIETARA CAFENELEI
Cu o experiență de 12 ani în resurse umane și de 4 ani în marketing și vânzări, Lorena Chiriac a descoperit cu bucurie cafeaua de specialitate, dorindu-și să creeze un spațiu de relaxare și socializare în jurul unei cești cu cafea bună.
PROGRAMUL
Cafeneaua va fi deschisă de luni până vineri de la 7:30 la 18:00, iar sâmbătă și duminică în intervalul orar 9:30-17:30.
Mai multe informații puteți obține urmărind pagina de facebook: https://www.facebook.com/moaracucafeatm/ și la numărul de telefon: 0744.433.324.

Filtre cafenea

Facilitati: Locatie evenimente
Oferta: Cafea
Zone din Timisoara: Soarelui