Timisoara

MTS: Handbalistele de la CSM București au reușit o performanta magnifica

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
258

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ministrul Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă, spune că handbalistele de la CSM București au reușit o ''performanță magnifică'' cucerind trofeul în finala Ligii Campionilor și le felicită pe sportive pentru rezultatul înregistrat duminică seara la Budapesta.
''Felicitări, CSM București! Fetelor, ați reușit o performanță magnifică și vreau să vă felicit pentru câștigarea Ligii Campionilor. Ca român, ca om de sport, nu pot să nu mă bucur în astfel de momente, când tricolorul României flutură victorios în fața întregii lumi. Succesul vostru este dovada faptului că avem potențial la jocurile de echipă și că acolo unde există proiecte solide apar și rezultate de excepție. Pot să spun că sportul românesc avea nevoie de o astfel de performanță. Felicitări tuturor celor care au contribuit la acest moment istoric!'', scrie ministrul Lipă pe pagina sa de Facebook.
CSM București a câștigat trofeul Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a învins formația maghiară Gyor ETO cu scorul de 29-26 (13-12, 22-22), după prelungiri și aruncările de la 7 metri, în finala desfășurată duminică, în Papp Laszlo Arena din Budapesta.
Campioana României a produs o surpriză uriașă prin acest succes, deplin meritat, venit la capătul unui meci dramatic, echipa din București fiind debutantă în competiție.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro