Timisoara

Nou mars de protest impotriva “mafiei imobiliare tiganesti” din Timisoara

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
646

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 5 octombrie 201419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Nou mars de protest impotriva “mafiei imobiliare tiganesti” din Timisoara

Membrii Noii Drepte din Timisoara au anuntat ca vor iesi din nou in strada impotriva “mafiei imobiliare tiganesti” din orasul de pe Bega. Actiunea are loc anual si are ca scop tragerea unui semnal de alarma asupra acestui fenomen infractional care a afectat zone intregi din centrul istoric al Timisoarei.

“Luand act de faptul ca mafia imobiliara tiganeasca din Timisoara este in continua extindere iar autoritatile au devenit de ani de zile complice la acest fenomen devastator pentru orasul nostru, Noua Dreapta anunta organizarea celui de-al 6-lea mars de protest”, se arata intr-un comunicat de presa primit la redactie.

“Pentru eradicarea acestui flagel al mafiei tiganesti ce stapeneste Timisoara nu sunt suficiente amenintarile cu amenzi date de primar pe facebook, nu sunt suficiente declaratiile politice, ci sunt necesare masuri radicale, pentru insanatosirea societatii timisorene! Chiar daca unii considera aceasta lupta ca fiind una deja pierduta iar altii prefera sa se limiteze la a-si manifesta nemultumirea in spatele usilor inchise, noi dorim sa iesim din nou in strada pentru a ne afirma dorinta de a vedea Timisoara LIBERA”, continua reprezentantii conducerii filialei locale a Noii Drepte.

“Facem un apel catre toti timisorenii si romanii care inca mai cred ca putem face din Timisoara un oras asa cum il dorim cu totii, dar si catre societatea civila timisoreana: Veniti alaturi de noi! NE VREM ORASUL INAPOI!”, conchid nationalistii banateni.

Cea de a sasea editie a marsului de protest va avea loc duminica, 5 octombrie 2014, de la ora 19. Punctul de intalnire este platoul din fata Catedralei Mitropolitane din centrul Timisoarei.